TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joacim Rickling om återföreningen efter Bonde söker fru

29 dec, 2019 
Bonde söker fru 2017
Joacim Rickling sökte och fann kärleken i Bonde söker fru 2017.
Nu avslöjar TV4-profilen återföreningen med de andra deltagarna.
Annons
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmetBrand logo
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmet

TV4-profilen Joacim Rickling, 28, var en av de personer som var på jakt efter den stora kärleken i Bonde söker fru 2017. I programmet fick tittarna se honom dejta en hel drös tjejer – men i slutändan bestämde han sig för att fortsätta utveckla sin relation med Caroline Kejbert, 30. Idag bor paret tillsammans på Joacims släktgård och i januari föddes deras första barn, dottern Wilda.

Joacim har aldrig tvekat på sitt val i Bonde söker fru och han verkar trivas väldigt bra med flickvännen. När de i somras firade två år tillsammans berättade han för sina följare om kärlekslyckan.

”Precis två år sedan jag frågade Caroline om hon ville stanna kvar på gården med mig”, skrev han i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

”En tv-kärlek som blev äkta och här sitter hela lilla familjen idag, på Tuna gård där Wilda är den fjärde generationen”.

Deltagarna i Bonde söker fru 2017

Men Joacim Rickling var inte den enda bonden som provade kärlekslyckan i programmet. I samma säsong deltog även bland andra Therese Sherlunda, Jörgen Pettersson, Wilhelm Nyh och Marcus Sjöberg. Det har varit relativt tyst kring dessa deltagare sedan dejtingsåpan sändes men när det i höstas var dags för en ny säsong av Bonde söker fru trädde den sistnämnda bonden fram för att rikta kritik mot TV4.

Annons

Marcus Sjöberg ansåg nämligen att tittarna inte längre får se så mycket av de gårdsliga aktiviteter som är en stor del av en bondes liv.

– Idag handlar det om relationer och intriger. Alltså det är ju mest frukost och middag och inget arbete på gården. I och med att de har det så, kan de ju ta med vem som helst och säga att det är en bonde, sa Marcus till Expressen vid tillfället.

Avslöjar återföreningen med bönderna

Det verkar inte som att deltagarna från Bonde söker fru 2017 har umgåtts speciellt flitigt efter inspelningarna – men nu har de äntligen återförenats. Flera av dem har delat med sig av återföreningen i sociala medier.

”Middag med delar av bönderna”, skriver Jörgen Pettersson intill en bild på gänget.

”BONDEKVÄLL”, skriver Joacim Rickling på Instagram story och har även taggat de forna Bonde söker fru-deltagarna.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Patrik C Österberg/TT

Annons