LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carl Déman och Sanna Jörnvik har blivit föräldrar – det heter sonen

21 dec, 2020 
Carl Déman och Sanna Jörnvik
Carl Déman och fästmön Sanna Jörnvik har blivit föräldrar till en liten pojke.
I ett inlägg på Instagram avslöjar paret den glädjande nyheten – samt berättar vad sonen ska heta.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Det var fem år sedan som Carl Déman, 28, slog igenom då han gjorde parodier i sociala medier. Klippen började snabbt att spridas och följarantalet växte och växte.

År 2017 bestämde sig Carl Déman att starta humortrion JLC tillsammans med vännerna Jonas Fagerström, 29, och Lucas Simonsson, 28 och det blev en riktig succé. Idag driver gruppen av utan Sveriges största Youtube-kanaler. De har också den populära podcasten Mellan himmel och jord.

2018 träffade Carl Déman sin stora kärlek, influencern Sanna Jörnvik, 22, något som alla JLC:s följare fick bevittna. Han var nämligen den enda singeln i gruppen, och hans vänner gjorde sitt bästa för att Carl Déman skulle hitta rätt. Vilket han också gjorde!

Det lyckliga paret har hunnit flytta ihop och de har även skaffat en hund tillsammans.

Under midsommar valde paret också att avslöja att de väntade tillökning. Youtube-komikern lade då upp en bild på sig själv och flickvännen när de kysste varandra samtidigt som han höll sin han på hennes mage. Och två månader efter det glada gravidbeskedet avslöjade de nyblivna föräldrarna att de förlovat sig.

Annons

Parets dilemma under graviditeten

Men förutom att glädjas åt graviditet och förlovning så har paret också haft vissa problem. De har nämligen varit oense om namnet till barnet. För att kunna bestämma ett namn kom Sanna Jörnvik då på en idé.

– Vi vill inte samma. Då tänkte jag, vilken briljant idé att skriva två namn var på lappar och så drar vi en lott. Det är helt otroligt spännande, helt sjukt, berättar hon i en tidigare video på Youtube.

Sanna Jörnvik hade turen på sin sida och hennes namn blev slumpmässigt valt. Något som sambon Carl Déman inte verkade uppskatta.

– Nej, nej. Aja, det får bli det då. Nej, det är inte bra, utbrast Carl Déman i videon varpå Sanna Jörnvik svarar:

– Det kommer bli jättefint.

Det heter Sanna och Carls son

Nu har den lille pojken äntligen kommit till världen, vilket den nyblivna mamman avslöjar genom ett inlägg på Instagram. Hon berättar samtidigt vilket namn de har bestämt sig för att ge honom.

Sam, skriver Sanna intill en bild på den lille krabaten.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in.

FOTO: Johan Jeppsson/TT/Instagram

Annons