Influencern Sanna Jörnvik – 5 saker du vill veta om Carl Démans flickvän

Carl Déman och flickvännn Sanna Jörnvik

FOTO: Instagram
Youtubern Carl Déman, från humorgruppen JLC, väntar barn med flickvännen Sanna Jörnvik.
Men vem är Sanna?
Läs mer om influencern här!

Tillsammans med Lucas Simonsson och Jonas Fagerström så bildar Carl Déman, 28, Youtube- och humorgruppen JLC. På Youtube har de över en halv miljon prenumeranter och nu spelar även gruppen en betydande roll i Dplays nya serie Pappas pojkar.

Carl är tillsammans med influencern Sanna Jörnvik sedan ett par år tillbaka. De är nu förlovade och väntar barn ihop. Det är en pojke som snart kommer entra världen och det blir deras första gemensamma barn.

Sanna kan många ha sett till i andra olika sammanhang, än att vara just Carls flickvän, då hon är en aktiv influencer. Men vem är Sanna annars?

LÄS MER: Då har Pappas pojkar med JLC och Christoffer Nordenrot premiär

Hur gammal är Sanna Jörnvik och var bor hon?

Sanna föddes den 11 juni år 1998 och är idag 22 år gammal. Sanna är skriven i Göteborg tillsammans med sin fästman Carl. Och de bor även centralt, om man ska vara petig!

Sanna Jörnvik har faktiskt även två ytterligare namn, mellannamn som det kallas. Vilka då? Jo, Hulda och Sofia. Men tilltalsnamnet är alltså Sanna.

Vad heter Sanna Jörnvik på Instagram?

Sanna är alltså influencer och jobbar en hel del mina sina sociala kanaler, främst Instagram. Där heter hon sannajornvik och har över 143 000 följare. Inte illa!

Carl Déman och Sanna Jörnvik pussas.

Carl Déman och Sanna Jörnvik.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Har Sanna Jörnvik en Youtube-kanal?

Som influencer kan det vara fördelaktigt att synas på flera sociala plattformar, något som Sanna snappat upp. Hon är nämligen även en egen Youtube-kanal med över 47 000 prenumeranter.

Podden Innan Vi Dör

Podcasten Innan Vi Dör drivs av Sanna och kompisen Ida Eriksson. De beskriver podden med orden: ”Sanna och Ida är radarparet från Göteborg som i en inbjudande podd pratar om allt från hur det är att vara bonusförälder vid 22 års ålder till hur livet som influencer faktiskt är”.

De avslutar med frågorna: ”Hur mycket hybris har Sanna egentligen? Och är det verkligen bara bonussonen som Ida uppfostrar?”, något man som lyssnare antagligen får veta om man lyssnar på podden!

LÄS OCKSÅ: 5 saker du vill veta om skådespelaren Christoffer Nordenrot i Pappas pojkar

LÄS OCKSÅ: JLC-Carl Déman och Sanna Jörnvik förlovade

FOTO: Instagram