Jireels stora livsförändring efter nya förhållandet med Alice Stenlöf

Jireel och Alice Stenlöf

Foto: TT

Jireel Lavia Pereira och Alice Stenlöfs kärlek blomstrar.
Sedan relationen offenliggjordes har rapparen gjort en stor förändring i sitt liv.
– Chockad, säger han nu i en video på Youtube.

Alice Stenlöf, 24, och Jireel Lavia Pereira, 20, fann kärleken i varandra under sommaren. Till en början dolde de sin relation till fullo. Men efter att gett sig iväg på en resa till Grekland ihop började följarna spekulera kring deras relation. Både Alice och Jireel publicerade nämligen bilder som såg ut att vara tagna från samma platser. Men frågorna som följarna ställde lämnades obesvarade.

Till slut kom avslöjandet som alla väntade på – Alice och Jireel var flickvän och pojkvän. Det var genom en bild på Instagram som Alice avslöjade sin nya relation.

Alice Stenlöf i Let's dance

Alice Stenlöf medverkade i våras i Let's dance. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Alice Stenlöf fann kärleken efter uppbrottet med Philip Wong

I våras gjorde infleuncern slut med den tidigare pojkvännen Philip Wong efter att ha spenderat sex år ihop. Hon förklarade då att hon behövde tid för sig själv och att det var dags att testa på livet utan relationen.

Men något singelliv hann hon knappt ha innan Jireel dök upp och stal hennes hjärta. Alice har tidigare avslöjat varför hon och pojkvännen till en början valde att hålla relationen hemlig. Alice förklarade då att hon helt enkelt ville få hålla kärleken för sig själv och njuta utan att andra skulle ha möjlighet att lägga sig i.

Hon hade däremot inte bestämt sig för hur mycket av relationen hon framåt sätt skulle visa upp i sina sociala medier. Men på senaste har följarna allt mer fått se Alice och Jireels vardag.

Jireel som idag är en av Sveriges främsta rappare har även han ett Instagram-konto men där är det främst uppdateringar om musiken som publiceras. Jireel debuterade som artist med låten Här & nu år 2015 och två år senare, 2017, släppte han albumet Jettad. Stora framgångar kom med låtarna Cataleya och Snap.

Jireels stora förändring efter nya relationen

Men även om Jireel idag har en stor fanbase så vet man inte allt för mycket om hans privatliv. Det är främst på scenen som fansen får se honom. Detta har dock blivit skillnad på sedan Alice klev in i bilden.

Alice arbetar dagligen med att just dela med sig av sitt liv på sociala medier. Därav blir det nu en hel del publiceringar på Jireel, ofta i många situationer som hans fans kanske inte är vana att se honom i, då de nu får en helt annat inblick i hans liv.

På Instagram har Alice och Jireel synts laga mat ihop hemma i Alice lägenhet, de har även synts gå på bio och i en ny video på Alice Youtube-kanal ska paret på spa. Medan Jireel är inne och köper frukost passar Alice på att starta kameran i bilen, något som chockar Jireel rejält när han kliver in i bilen. Han är nämligen inte van att vardagen dokumenteras på det sättet.

– Varför blir jag lika chockad varje gång?, säger Jireel i videon.

Nu har Alice även delat med sig av en uppdatering på Instagram story där hon och Jireel står i badrummet och utför Alice hudvårdsrutin.

”Han utforskar nya territorium i hudvårdsvärlden och är fascinerad och imponerad på en och samma gång. Jag är mest stolt över att se den utveckling han har gjort på så kort tid”, skriver Alice till klippet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs känslokamp efter relationsavslöjandet med Jireel