LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jimmy Olofssons barnbesked efter Bonde söker fru 2019

18 dec, 2019 
AvOla Lagerström
Bonde söker fru 2019
Jimmy Olofsson och Emelie Åström blev ett par i Bonde söker fru 2019.
Nu avslöjar de barnplanerna.
– Vi har redan pratat om det, säger Emelie till Hänt.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Glädjen står högt i tak hemma hos Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32, i ensligt belägna Ankarvattnet i Jämtland. Efter en känslosam dejtingsommar i Bonde söker frus regi finns det inte längre några kärleksrivaler kvar som hotar deras lycka.

– Jag är väldigt lycklig, säger Jimmy till Hänt, varpå Emelie avslöjar att hon fick känslor för köttbonden redan första gången han uppenbarade sig i tv-rutan.

– Jag visste inte först att Bonde söker fru skulle gå en säsong till. Så var jag på en hundträning när en av de andra tjejerna sa: ”Sök till Bonde söker fru!”. ”Aldrig i livet”, svarade jag. Det gick några minuter, och hon sa: ”Jag måste visa dig den här killen i alla fall”. När Jimmys presentationsvideo kom upp, kändes allt så självklart. ”Han är ju jag – fast i en tjejs kropp”, tänkte jag, säger Emelie, vars känslostorm också besvarades i ett tidigt stadium. Ja, egentligen redan när han fick hennes första brev.

Annons

När de sedan möttes utanför Sundbyholms slott kände Jimmy att det var två tjejer som tilltalade honom: Emelie och Jonna Dahlin, 26. Även om Jonna var ”oj, så snygg”, så var det Emelie som kärleksblixten slog ned i.

Emelie, som är från Stockholm och jobbar som frilansande dekoratör, stortrivs med det 69/=nya lantlivet. Hon flyttade till Ankarvattnet redan under hösten och nu känner hon sig hemma.

Jimmy och Emelies barnplaner

Om ödet är på parets sida är det fullt möjligt att det framöver blir barnskrik och blöjbyten på gården.

– Vi har redan pratat om det, säger Emelie glatt.

– Ja, vi säger nu att vi får se vad som kommer att ske, fortsätter Jimmy, som har två barn från en tidigare relation.

Jimmy Olofsson avslöjar för Hänt att han har ett ”önskenamn” när det gäller ett kärleksbarn:

– Hilding! Min farfar som blev 86 år och dog 2003 hette det. Han var så skojfrisk, han var den gladaste och snällaste gladaste människan man kan tänka sig. Jag växte upp med honom, han bodde också här på gården. Det var underbart att få växa upp med honom. Vi gjorde hagar, spelade kortspel, vi samtalade. Jag har saknat honom ända sedan han gick bort. Det där har alltid funnits i mitt bakhuvud: får jag en son i framtiden så vill jag döpa barnet efter farfar!, säger han.

FOTO: TV4

Annons