LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jimmy Olofsson om kärlekslyckan med Emelie Åström

31 jan, 2020 
Jimmy Olofsson och Emelie Åström
Jimmy Olofsson när han träffade Emelie Åström i Bonde söker fru 2019.
Nu berättar köttbonden om kärlekslyckan.
– Så mycket kärlek, skriver han.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Köttbonden Jimmy Olofsson, 37, är en av de personer som sökte kärleken i Bonde söker fru 2019. Redan efter ett par avsnitt blev det uppenbart för tittarna att han fått upp ögonen rejält för Emelie Åström, 32. När det var dags för slutval bestämde sig Jimmy, inte helt oväntat, för att fortsätta utveckla sin relation med just Emelie.

När paret dök upp i eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt var det tydligt att kärleken mellan Jimmy och Emelie bara har blivit starkare efter att kamerorna slocknat. Emelie har nu flyttat från Stockholm till Ankarvattnet där de ska bygga ett hus tillsammans.

– Det känns lite overkligt faktiskt, sa Jimmy i Bönderna berättar allt när programledaren Linda Lindroff, 47, frågade hur han kände inför att starta ett nytt liv tillsammans med flickvännen.

Jimmy och Emelies barnbesked

Emelie Åström visste att hon ville söka till Bonde söker fru direkt efter att hon hade sett Jimmy Olofssons introduktionsvideo.

Annons

– När Jimmys presentationsvideo kom upp, kändes allt så självklart. ”Han är ju jag – fast i en tjejs kropp”, har hon tidigare sagt till Hänt.

Paret planerar att utöka familjen ytterligare inom en snar framtid. Jimmy har två barn sedan en tidigare relation men är nu sugen på fler.

– Ja, vi säger nu att vi får se vad som kommer att ske, sa Jimmy när Hänt frågade om barnplanerna.

Känslosamma orden om kärlekslyckan

Att Emelie och Jimmy är väldigt lyckliga tillsammans råder det ingen tvekan om. Efter att det sista avsnittet av Bonde söker fru sänts på TV4 har de båda skrivit inlägg om kärlekslyckan på sina Instagram-konton.

”Jag faller fortfarande för dig… 6 månader och äntligen får jag visa min kärlek till dig här också – jag älskar mitt liv med dig Jimmy”, skriver Emelie Åström intill en pussbild på paret.

Jimmy Olofsson avslöjar att han nästan direkt förstod att det var just Emelie som var den rätta för honom.

”Kände redan på speeddejtingen att det var något speciellt – och under hela resans gång kände jag för varje dag som gick att den känslan bara stärktes. Att Emelie vågade skriva brevet och komma gjorde att den här resan bara har börjat med så mycket kärlek”, skriver han på Instagram.

FOTO: TV4, Instagram

Annons