LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Hanna Hedlunds avhopp – nära vännen avslöjar

22 okt, 2023 
hanna hedlund
Hanna Hedlund syns inte längre i det populära programmet.
Nu berättar den nära vännen och före detta kollegan Jimmy Källqvist mer om hur det kommer sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Sedan 2010 har David Hellenius, 49, haft sin alldeles egna talkshow på TV4, och med det sagt är det i år den 15:e säsongen som går av Hellenius hörna!

Men det är ett ansikte vi saknar även i år – Hanna Hedlund, 48. I sju år var hon en av huvudpersonerna i programmet, som sångerska i husbandet. Men redan förra året lös Hanna med sin frånvaro, trots att planen från början var att hon skulle medverka precis som tidigare.

”Ja, planen var att Hanna Hedlund skulle vara med i Hörnan under hösten, men hon turnerar med Hybris, så det krockade med alltför många inspelningar.”, skriver pressansvarige Sofia Fritze då i ett mail till Hänt.

Jimmy Källqvist om Hanna Hedlunds frånvaro i programmet

Det gjorde att Hellenius hörna-gänget förra säsongen tvingades hitta en annan sångerska. En som nu även denna säsong fortsatt får lov att fyll Hanna Hedlunds skor. Det avslöjar den nära vännen och före detta kollegan Jimmy Källqvist, i en intervju med Hänt.

Annons

– Hanna är inte med längre i Hellenius. Hon var med i en säsong sen skulle hon jobba med Pernilla och då kunde hon inte vara med så det har blivit en annan tjej som sjunger nu. Men Hanna är fantastisk.

Ändringar i årets säsong av Hellenius hörna

Jimmy Källqvist fortsätter berätta om fler ändringar som skett inför årets säsong av Hörnan.

– Vi har gjort det i ganska många år så man vet hur det funkar men det är lite ny studio och så där. David har ökat på, så det är lite annat upplägg men för oss är det ganska samma. Vi brukar kompa en låt per program men nu är vi inte alltid med och spelar. Det är en ny scen så där kan hela bandet som artisten kanske tar med sig få plats att spela, så det är lite annorlunda.

FOTO: TV4

Annons