LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jimmy Gous avslöjande om Mark Levengood: ”Ny flamma”

09 feb, 2023 
Mark Levengood, Jimmy Guo på QX-galan
En av kvällens stora snackisar på QX-galan var att Jonas Gardell och Mark Levengood dök upp ihop – bara veckor efter separationen.
Strax efteråt publicerar mästerkocks-profilen Jimmy Guo en bild på Mark och en mystisk man.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholts besked: ”Har jobbat på det i två års tid"Brand logo
Marie Serneholts besked: ”Har jobbat på det i två års tid"

Nyligen gick QX gay-gala av stapeln på Cirkus i Stockholm vilket lockade flera kändisar att klä upp sig och medverka under den stora färgsprakande festen. Årets gala var speciell på många sätt, inte minst att den firade 25 år men även ett tillfälle att lyfta och hylla fjolårets hjältar.

– Det betyder mycket, för att det syns. Vi är så befriade i Sverige för förtryck och grejer, men jag tror att ju mer vi gör här i Sverige, desto mer tror jag att det blir för andra länder. Det är ju dock tråkigt att det är över tio länder som har dödsstraff för HBTQ-människor. Men nu är det fest och glatt och liv, säger Lars Åke "Babsan" Wilhelmsson till Hänt.

En av galans stora snackisar var att Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, dök upp tillsammans. Paret som för bara några veckor sedan kom beskedet att de valt att separera men att de skulle fortsätta vara gifta.

Annons

– Vi är här bara för att förvirra folk, sa Jonas i en intervju till Aftonbladet under galan.

Tv-profilens plötsliga avslöjande om Mark Levengood

En annan som var på plats på galan var kokboksförfattaren och mästerkocks-profilen Jimmy Guo, 31. I en intervju med Hänt berättar han kort om kvällen.

– Superkul! Alltså QX-galan är verkligen väldigt rolig!, säger Jimmy.

Strax efter att galan var slut publicerade Jimmy ett bildspel på sin Instagram som förvånade många följare. På en av bilden poserar Jimmy tillsammans med Mark Levengood och en mystisk man, vilket Nyheter24 var först med att rapportera om.

"QX-galan 2023: En gammal haidertrasa till outfit. Triss i frisyr. Superstar Edvin Törnblom vann alla priser. Mark Levengood och hans nya unga flamma (ni läste det här först)", skriver han under bilden.

Jimmy Guos förklaring – om uppseendeväckande bilden

Bilden väckte reaktioner från flera håll. I en intervju med Hänt berättar Jimmy om den mystiska mannen på bilden och förklarar att bildtexten inte var allvarlig.

Annons

– Jag skojade verkligen. Det där är verkligen hundra procent skämt. Det är tyvärr inget sant i det, det är bara jag som vill få folk att haja till, säger Jimmy.

Vidare fortsätter han berätta att han har en bra relation till både Mark och Jonas, vilken sträcker sig tillbaka till när han medverkade i Sveriges mästerkock 2022.

– Både han och Jonas har varit väldigt gulliga, efter mästerkocken, och under också, de har sagt att det är roligt att titta på programmet och så. Så det är väldigt roligt, säger Jimmy.

Men vem den mystiska mannen på bilden var – vet Jimmy fortfarande inte.

– Jag vet inte, det var en kille som gick förbi när vi skulle vi ta en bild och då fick han vara med. Det är bara det, säger Jimmy och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons