TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jimmie Åkessons oväntade gåva – till ”Färjan”-Håkan

13 dec, 2017 
AvJoakim Almén
En oväntad vänskap: Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och ”Färjan”-Håkan Hallin verkar gilla varandra. Vänskapen är så pass kraftig att Åkesson tagit med sig en stock snus från Sverige till den forne realitystjärnan.
Annons

Den före detta realityserieprofilen Håkan Hallin, 49, mer känd som ”Färjan-Håkan”, lämnade Sverige för sju år sedan för att flytta till Thailand och driver numera en bar på en strand i Phuket. I en intervju med Expressen har han tidigare berättat att högtidsstunderna är när hans vänner är på besök. Nu verkar det ha varit just ett sådant tillfälle för Håkan, när Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, 38, med familj svängde förbi hans Phuketska strandbar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En, så att säga, oväntad vänskap? Kanske. Kanske inte. Att SD:s partiledare semestrar i Thailand känns inte på något vis överraskande, men att han träffar Håkan för att lämna över ett par gåvor kanske några höjer på ögonbrynen åt. Gåvoöverlämningen – som bestod av snus och lösgodis – dokumenterades på ”Färjan-Håkans” Instagram.

”Besök av familjen Åkesson! Fick både snus och smågodis i julklapp. Man tackar”, skriver Håkan och ackompanjerar inlägget med en jultomte-och praying hands-emoji.

Ja, det gäller att bygga allianser inför valåret 2018…

Foto: Instagram, IBL

Annons