Jill Johnsons oväntade miss i SVT:s Allsång på Skansen

Sanna Nielsen och Jill Johnson

Ikväll visade SVT säsongspremiären av Allsång på Skansen 2020.
När det var dags för Jill Johnson och Robin Stjernberg att sjunga kom duon helt plötsligt av sig.
Slå på ljud

År 2016 klev artisten Sanna Nielsen, 35, in som programledare för Allsång på Skansen. Sedan dess har hon hyllats för sin insats och under säsongsavslutningen förra året avslöjade Sanna att hon kommer att fortsätta axla det ärofyllda uppdraget.

– Vi ses nästa år igen, ropade hon till publiken då.

Ikväll kliver Sanna upp på Sollidenscenen igen och den här gången kommer det att bli rejält annorlunda. Allsång på Skansen spelas nämligen in utan publik på grund av den rådande pandemin. Under måndagen delade Sanna Nielsen med sig av sina tankar kring premiäravsnittet.

”Vi ser så fram emot att få sprida glädjen och musiken till er i morgon. Tillsammans med er, även om det är på distans. Jag längtar!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Premiär för Allsång på Skansen

Den här sommaren kommer SVT-tittarna att få se flera av Sveriges främsta musiker på Sollidenscenen. Darin, Måns Zelmerlöw och Lena Philipsson är några av de folkkära artister som har tackat ja till uppdraget.

Kvällens premiär blev ingen besvikelse och trots att publiken saknades lyckades Sanna lysa upp sommarkvällen, med hjälp av gästartisterna Agnes Carlsson, The Mamas, Jill Johnson & Robin Stjernberg samt Newkid.

Gänget hjälptes åt med att sjunga med i allsångslåtarna och framförde även sina egna hits.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Jill och Robins oväntade miss

Under kvällen fick tittarna för första gången se Jill Johnson och Robin Stjernberg sjunga ihop. Duon fann varandra genom en gemensam manager och har skapat musik tillsammans sedan dess.

När det sedan var dags för Jill och Robin att sjunga allsång skedde det oväntade – artisterna kom helt av sig, tappade texten och började skratta till tonerna av Ted Gärdestads klassiker Vilken härlig dag.

Duon skrattade gott ihop och när låten var slut valde Sanna Nielsen att inte kommentera missen i direktsändning.

Allsång på Skansen sänds tisdagar klockan 20.00 på SVT och SVT play.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT

SENASTE NYTT!