LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jill Johnsons dystra besked om Jills veranda – nu berättar hon om framtiden

06 okt, 2023 
Programmet Jills veranda har gjort succé bland tittarna i flera säsonger.
Men nu kan Jill Johnson komma med ett nytt besked om programmets framtid.
– Jag vet aldrig, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

Den folkkära countrysångerskan Jill Johnson, 50, lever ett liv i ett högt tempo både i privatlivet men inte minst i sin karriär. Som sångerska reser hon mycket i jobbet och hon har gjort stor succé med serien Jills veranda.

Jill Johnson om säsong 5 av Jills verandra

– Det har varit intensivt och roligt. Jag har precis kommit hem så nu ska det ju klippas ihop allting. Men återigen, jättefina gäster, fina samtal, superintressant och lärorikt. Och jag är så glad att jag fortfarande lär mig så mycket saker, berättade Jill.

Första säsongen av Jills veranda spelades in redan 2013 i Nashville i USA. Programmet blev minst sagt uppskattat av tittarna och vann inte bara en utan två Kristaller för insatsen – ”Årets program” och ”Årets realityprogram”.

Annons

Sedan premiären 2014 har det kommit fem säsonger lite sporadiskt – och nu återstår frågan blir det en sjätte säsong?

Jill Johnsons dystra besked om Jills veranda

När Hänt träffar Jill under invigningen av Petter Stordalens hotell Draken kan hon komma med ett nytt besked om det blir en till säsong eller inte.

– Det hoppas jag det är ju public service man jobbar med. Så då går man igenom samma budgetkvarn varje år man gör det. Så jag vet aldrig och jag tar det aldrig för givet. Men jag hoppas och jag vill och jag tror att SVT vill så vi får se, svarar hon.

Det verkar alltså vara oklart om det blir en säsong eller inte av Jills veranda.

Om det inte blir av vad blir det för planer då för dig?

– Jag vet inte, jag tar det lite med ro. Vi får se vad som händer men jag vill jobba mer med tv. Verandan är ett kärt barn för mig, säger hon.

FOTO: TV4

Annons