LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jill Johnson om fästmannens frånvaron: ”Det är inte perfekt”

19 apr, 2024 
Kärleken sprudlar mellan Jill Johnson och Mattias Elg.
Men trots deras starka relation berättar Jill att allt inte är perfekt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

Det var sju år sedan som Jill Johnson träffade Mattias Elg. Sedan dess har mycket hänt för paret, 2023 gick Mattias ner på knä och friade till Jill under en storslagen resa i Italien.

Jill Johnson om fästmannens frånvaron

Mattias arbetar som psykolog i Stockholm och Jill bor idag i Ängelholm. Något som gör att de inte ses varje dag.

– Det är inte perfekt. Mattias och jag pratade om det senast i går. Men min relation till honom handlar inte om hus, utan vi hittar vårt hem där vi är, säger Jill i en ny intervju med Femina.

Tillsammans har paret byggt ett hus i Bydalen, som de ser som sitt gemensamma lugn.

Därför skjuter Jill Johnson på bröllopet

– Vi kände att vi måste ha ett ställe för oss där uppe. Mattias och jag har en underbar umgängeskrets som är långt bort och med huset i Bydalen får vi kliva in i den världen då och då. Jag tycker det är viktigt för vår relation.

Den stora frågan har också varit när paret ska gifta sig. I en intervju med P4 Extra har Jill tidigare berättat varför det inte kommer bli något bröllop i år.

– Det var nog lite tänkt så från början. Nu har han äntligen flyttat ned och vi trodde nog att det skulle ske lite snabbare men jag suger lite på den karamellen, jag tycker det är rätt gött att ha det kvar. Vi får se, det kommer att bli bröllop.

FOTO: TT

Annons