LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jill Johnson efter separationen: "Jag har blivit mer lågmäld"

29 sep, 2016 
Lina Arvidsson
Jill Johnson separerade tidigare i år från maken Håkan Werner. Nu berättar countrysångerskan om hur uppbrottet påverkat nya skivan.
Annons

Jill Johnson, 43, och maken Håkan Werner, 56, separerade tidigare i år. Jill har tidigare berättat om sorgen kring uppbrottet och att de fortfarande inte bestämt om de ska skilja sig eller inte. I en intervju i TV4:s “Nyhetsmorgon” berättar hon om hur hennes musik har påverkats av sorgarbetet.

– De här texterna är mycket mer personliga och bottnar i och speglar en sorg från i våras, så jag tror därför att jag blivit mer lågmäld, säger sångerskan.

Jill Johnson berättar om den svåra tiden.

Jill gör musiken tillsammans med andra kvinnor – något som påverkat skapandeprocessen.

Annons

– Jag skriver inget själv, så man kan inte säga ordagrant att det är min historia, men det är terapeutiskt med musik. Jag tycker det är viktigt att skriva ur hjärtat och vara genuin och förhoppningsvis beröra andra människor i samma situation, säger Jill och fortsätter:

– För mig finns det inget alternativ, jag tycker om att skriva direkt ur hjärtat och känna igen mig i texterna.

Jill Johnson och Håkan Werner är inte längre ett par.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons