LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens svar efter följarnas kritik mot utseendet på bröllopet

14 jul, 2022 
JESSICA WAHLGREN, MAGNUS NORMAN
Tidigare i sommar gifte sig Jessica Wahlgren med sin älskade Magnus Norman! Bröllopet blev en omtalad historia och väldigt kändistätt. Men något som blivit en snackis i efterhand handlar om Jessicas frisyr på bröllopet.
Nu berättar Jessica hur hon ser på saken.
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Jessica Wahlgren, 47, och Magnus Norman, 46, träffades för första gången i en padelhall och i somras ringde bröllopsklockorna för paret.

– I vår ska vi gifta oss. Det har gått snabbt, men för oss känns det inte snabbt, för oss känns det som världens mest naturliga grej. Det känns som att vi har varit tillsammans under en mycket längre tid än vad vi har. Även om det så klart har gått fort när man ser på det så, så känns det som världens mest naturliga grej att vi skulle flytta ihop, gifta oss... jag vill kalla henne för min fru, har Magnus tidigare sagt till Aftonbladet.

Jessica Wahlgren möts av kritik för frisyren på bröllopet

Nu har bröllopet äntligen gått av stapeln och allt verkade gå exakt enligt plan. Till och med vädret levererade dagen till ära. Dessutom fick Jessicas bästa vän Pernilla Wahlgren, 54, äran att vara brudtärna.

Annons

På bröllopet var Jessica klädd i en strålande vacker vit klänning och brudtärnorna hade grå klänningar. Men något som många verkar ha hakat upp sig på är Jessicas frisyr.

JESSICA WAHLGREN
Jessica och hennes brudtärnor!

I podden Jessica & Hanna – å andra sidan berättar Jessica om tonen i hennes kommentarsfält på Instagram.

– Det pågår nu en tofs-debatt på min Instagram. Här är det ju folk som stör sig på riktigt. Det är alltså folk som helt seriöst stör sig på att jag hade ”så ful tofs” när jag gifte mig, säger Jessica i podden.

– Den var inte ett dugg ful! Du var så fin!, inflikar poddkollegan Hanna Hedlund, 47, som också var brudtärna.

– Nej och det tycker inte jag heller. Men de flesta skriver inte, utan det är ju ett gäng då som skriver det och så är det några som håller med och bara ”fjantig tofs”, eller ”vad var det, som en hund med en tofs på huvudet”, fortsätter Jessica och konstaterar:

Annons

– Men de är bara avundsjuka!

Därför ville Jessica ha tofs på bröllopet

Nu berättar Jessica hur det egentligen kommer sig att hon valde den frisyren som hon valde.

– Jag ville ha utsläppt hår. Men jag ville ha lite Birgitte Bardot med liksom höjd, lite smalt vid tinningarna och mycket hår, men mycket höjd, säger Jessica och fortsätter:

– Och då vet jag av erfarenhet att gör man det, du kan tupera hur mycket som helst, så håller det någon timme eller två och sen så blir det bara en tuperad boll där uppe. Då kände jag såhär, om jag ska få samma känsla, samma form, för det är så jag jobbar när jag jobbar med hår. Jag ville ha formen av Birgitte Bardot, då måste jag ha en tofs på huvudet, då får jag den formen.

Oavsett vad följarna säger om saken så är ju det viktigaste att Jessica blev nöjd.

– Och det blev exakt den formen jag ville ha, sedan om det var gjort med en tofs eller tupering, det spelar liksom ingen roll, förklarar hon.

JESSICA WAHLGREN

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons