LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgrens ord om storslagna överraskningen till maken Magnus

01 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Jessica Wahlgren, Magnus Norman
Jessica Wahlgren Norman och maken Magnus Norman gifte sig förra sommaren.
Nu berättar Jessica om den storslagna överraskningen på makens födelsedag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren Norman, 48, var tidigare gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 46. Efter tio år tillsammans valde paret att gå skilda vägar.

Under deras fem år långa äktenskap fick de två barn tillsammans – Love och Colin. Men trots att Jessica och Linus inte längre är i en relation är de idag goda vänner och är båda mycket engagerade föräldrar med delad vårdnad.

Nu har Jessica funnit kärleken på nytt i före detta tennisproffset Magnus Norman, 46. Deras vägar korsades för två år sedan, året därpå förlovade de sig och förra sommaren gick det kändistäta bröllopet av stapeln och de förklarades som äkta makar!

Jessica Wahlgren överraskning till maken på födelsedagen

Jessica har tidigare berättat för Hänt att hon och maken ska fira sin första bröllopsdag i Italien, på samma plats som de åkte på sin bröllopsresa.

Annons

Men innan den romantiska resan går av stapeln passade paret på att fira en annan bemärkelsedag. Nyligen fyllde Magnus år – men på grund av att paret var iväg på olika håll kunde de inte fira dagen tillsammans.

Det var iallafall tanken från början. Jessica befann sig i staden La Rochelle i Frankrike för inspelningen av Fångarna på fortet medan Magnus var i Paris för en stor tennisturnering. Eftersom de båda befann sig i samma land passade Jessica på att överraska sin make på födelsedagen, genom att dyka upp på hans hotell i Paris.

I det senaste avsnittet av podcasten Jessica och Hanna – å andra sidan, berättar hon om överraskningen och alla motgångar på resan till Paris.

– Jag blir så stressad, för Magnus ringer. Och jag tar bilder som jag kan lägga ut lite sporadiskt på tåget så han verkligen ska tänka att jag är kvar i La Rochelle. Sen ringer han när jag sitter på tåget och då skriver jag ”min telefon håller på att dö, jag hittar inte laddaren, jag ringer sen”. Grejen är att min telefon håller på att dö, så jag är stressad när jag kommer fram till Paris att jag inte ska komma ihåg hotellet, berättar Jessica i podden.

Jessica Wahlgrens oro under överraskningen till Magnus

Efter ett antal hinder på vägen kom Jessica äntligen fram till hotellet i Paris – där hon stötte på ytterligare ett problem.

Annons

– Jag kan ju inte gå till receptionen och säga "hej, vilket rumsnummer, jag ska överraska min man", säger Jessica

Vidare berättar hon om en incident med deltagarna på inspelningen av Fångarna på fortet.

– Jag och Magnus är ju superkära, vi är nygifta och jättetrygga i vår relation, det finns liksom ingen osäkerhet om att han bara kommer bli superglad att jag kommer. Men när jag berättar för alla där på fortet sa alla att det var så gulligt, men jag bara ”ja, så möts jag av hans älskarinna”, skämtade jag. Och alla reagerade likadant och bara ”men gud, jag tänkte samma sak”.

Jessica fortsätter berätta att hon tror att folk får såna idéer på grund av att man tittat på för mycket filmer.

– Det fanns såklart noll oro i mig, försäkrar Jessica.

Magnus blev givetvis överlycklig över hustruns överraskning och de fick tre härliga dagar i Paris tillsammans.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons