LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens nya avslöjande om kontakten med föräldrarna

10 aug, 2023 
Johanna Talamo
JESSICA WAHLGREN
Jessica Wahlgren och tennisproffset Magnus Norman har nu varit gifta i ett år.
Makarna har ett hektiskt schema där tiden knappt räcker till, nu kommer hon med ett dystert besked.
– Vi träffar aldrig våra föräldrar, säger hon i sin podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren, 48, var gift med skådespelaren Linus Wahlgren, som hon har två barn med. Kärlekssagan mellan dem höll dock inte för evigt och sedan ett år tillbaka är hon nu gift med tennisproffset Magnus Norman, 46. De sa ja till varandra i juni 2022 i en fullsatt Väddö kyrka i Norrtälje.

Jessica Wahlgren och makens hektiska sommarschema

Sedan dess att Jessica och Magnus fann kärleken i varandra har mycket hänt. Förutom bröllopet så har de även köpt ett hus där de delar vardagen tillsammans.

Inför sommaren så var Hänt på plats under premiären av Show Bizniz – på Jiddisch av Sara Sommarfeld. Då berättade Jessica om den hektiska sommaren som paret ade framför sig.

– Ja men vi har en ganska busy sommar. Det är tennis i Båstad, det är 1-årig bröllopsdags-resa som är en överraskning. Sedan är det barnen till Marbella och ja du vet, det är väldigt mycket, men väldigt mycket kul, sa hon då till Hänt.

Jessica Wahlgrens avslöjande om relationen med föräldrarna

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut, utöver Jessica Wahlgrens redan hektiska sommarschema så driver hon även podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan tillsammans med vännen Hanna Hedlund.

Annons

I det senaste avsnittet avslöjar Jessica något dystert. Nämligen hur hennes och Magnus hektiska scheman tråkigt nog har stått i vägen när det kommer till kontakten med deras föräldrar, då tiden inte räcker till för att träffa dem.

– Mina föräldrar bor ju kvar i Blekinge, hans föräldrar bor kvar i Filipstad. Vilket gör att vi, alltså vi träffar ju aldrig våra föräldrar nästan, för att man har ett sånt busy schema liksom, säger Jessica i podden.

Hon fortsätter med att förklara att paret nyligen lyckligtvis lyckades få till en träff, då de passade på att hälsa på i samma veva som de firade en väns födelsedag och såg en av Benjamin Ingrossos spelningar.

– Så att det var jättemysigt, vi åkte dit och käkade lunch för att sedan ta oss vidare, säger Jessica Wahlgren i podden.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons