LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren om svåra tiden efter skilsmässan från Linus: ”Osams”

13 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Jessica Wahlgren Norrman, Linus Wahlgren
Jessica Wahlgren Norrman och Linus Wahlgren var ett par under tio år innan de gick skilda vägar.
I senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – å andra sidan berättar Jessica om den tuffa tiden efter skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Jessica Wahlgren Norman, 48, var tidigare gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 46. Efter tio år tillsammans valde paret att gå skilda vägar.

Under deras fem år långa äktenskap fick de två barn tillsammans – Love och Colin. Men trots att Jessica och Linus inte längre är i en relation är de idag goda vänner och är båda mycket engagerade föräldrar med delad vårdnad.

Nu har Jessica funnit kärleken på nytt i före detta tennisproffset Magnus Norman, 46. Deras vägar korsades för två år sedan, året därpå förlovade de sig och i somras det kändistäta bröllopet ägde rum och de förklarades som äkta makar!

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren om att arbeta ihop

Jessica har länge arbetat som makeup-artist, bland annat på Pernilla Wahlgrens egna show Pernilla Wahlgren har hybris. Under hösten 2022 anslöt sig Linus till ensemblen, vilket innebär att ex-makarna tvingades arbeta ihop.

Annons

Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!”, skev Linus på Instagram då.

Även Jessica uttalade sig om situationen sin podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon driver tillsammans med vännen Hanna Hedlund, 48.

– Det är så många som har frågat ”Hur känns det?”, men vi är ju vänner, förklarade Jessica.

Jessica Wahlgren om relationen till Linus: "Varit perioder..."

I det senaste avsnittet av podcasten pratar duon om påsken och hur viktigt det är att hålla sams med sin ex-partner och att inte barnen ska påverkas av skilsmässan. De pratar om hur viktigt det är att relationen till varandras familjer fortfarande ska funka trots att man inte längre är ett par.

Annons

– Linus kanske inte tycker jag var världens mest underbara människa i perioder. Det har ju funnits perioder där vi inte har varit bästa vänner och att då inte använda familjen, att ta bort den relationen, det krävs ju ganska mycket. Alla vill barnens bästa och om man utgår från det brukar det lösa sig tillslut, säger Jessica.

– Som du säger, det är ingen lätt grej. Speciellt om man har varit osams eller är i en sårig period, som jag tror att alla är i, i ett eller två år. Då är det inte så himla lätt vara storsint. Då kan man också ha behovet att känna "det här är min familj och det här är mina vänner", det krävs ganska mycket att känna att det här är fortfarande min familj även om de umgås med de andra för barnens skull, säger Hanna.

Vidare berättar Jessica om hennes uppbrott från Linus och att det inte kom till det att deras gemensamma vänner behövde välja sida när de gick skilda vägar.

Annons

– Det har varit så skönt att vi haft så många gemensamma vänner och att ingen behövt välja sida. Just för att vi har varit vänner och vi har kunnat gå på samma fester och födelsedagar, det har inte varit något konstigt. Våra vänner har inte behövt välja sida, säger Jessica.

Hon fortsätter berätta att det var ett skifte i deras relation efter skilsmässan när de båda började träffa andra.

– Det var någon övergång, jag kommer ihåg att Linus skulle ha någon fest som jag alltid var bjuden på, men sen kom det till en fas att det inte var läge. Han kände väl att varför ska jag bjuda henne på min fest. Det fattade ju jag samtidigt som jag kände varför får inte jag komma?, säger Jessica och fortsätter:

– Då kommer jag ihåg att en som jag kände är min kompis, även om det var vår kompis, gick på den festen. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var jättejobbigt.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Jessica Gow

Annons