LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför döljer Jessica Wahlgren sitt gråa hår – berättar om ålderstecknen

12 jan, 2024 
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren har inga problem med att bli äldre – men det finns vissa ålderstecken som hon gärna döljer.
I podden berättar makeup-artisten om beslutet att färga sitt gråa hår.
– Jag skäms inte för att prata om det, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Precis som sin bästa vän Pernilla Wahlgren, 56, delar Jessica Wahlgren, 48, gladeligen med sig av både mot- och medgångar i offentliga sammanhang. Jessica har bland annat pratat mycket om sina hormonella besvär de senaste åren. I sin podd, som hon driver ihop med vännen Hanna Hedlund, 48, är detta ett ämne som tas upp titt som tätt.

I det senaste avsnittet av podcasten står ålderstecken på tapeten, och även i denna fråga är Jessica ärlig och frispråkig.

Färgar sitt gråa hår – nu berättar Jessica Wahlgren om beslutet

Makeup-artisten är alltså 48 år gammal och utseendet har börjat förändras. Vissa förändringar kan Jessica Wahlgren leva med, andra väljer hon att aktivt jobba emot.

– Mungiporna tycker jag är tråkigt, jag har inga problem med rynkor, jag har inga problem med min kropp. Jag väger mer nu men jag känner mig starkare än någonsin, men då kommer nästa grej, säger hon och fortsätter sedan:

Annons

– Jag färgar över mitt gråa hår men jag skäms inte för att prata om det, jag är gråhårig nu men färgar det. Så tycker vissa att ”gud vad du är bjussig på att säga att du har gråa hår”, jag la upp nån före- och efterbild från frisören. Och jag bara ”men gud, jag har inga problem med att äga att jag har grått hår och börjar bli äldre”.

Jessica Wahlgrens tofs på bröllopet väckte debatt – så såg hon ut

Det var senast i augusti som Jessica la upp ett inlägg om sitt hår på Instagram. Hon gjorde då en ordentlig förändring hos frisören och fick en helt ny look.

På före-bilden har Jessica långt hår, som ser lite slitet ut i topparna, och ett par gråa hårstrån lyser fram. På efter-bilderna har hon istället en fräsch page med blonda slingor. I kommentarsfältet hälsar följarna att de älskar Jessica Wahlgrens nya utseende.

Annons

Det här är inte första gången som följarna har någonting att säga om hennes hår. När Jessica gifte sig med Magnus Norman, 47, sommaren 2022 väckte hennes frisyr en hel del uppmärksamhet. I podden valde hon att besvara kritiken.

Jessica Wahlgrens bröllop

– Det pågår nu en tofs-debatt på min Instagram. Här är det ju folk som stör sig på riktigt. Det är alltså folk som helt seriöst stör sig på att jag hade ”så ful tofs” när jag gifte mig, sa Jessica då, och förklarade att frisyren blev exakt som hon ville ha den.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Instagram

Annons