LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Jessica Andersson om relationen med 11 år yngre pojkvännen Johan

25 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Jessica Andersson och sambon Johan har varit ett par i ungefär 7 år.
I en ny intervju berättar Jessica om relationen – och vad som skulle kunna få henne att göra slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”Brand logo
Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”

Jessica Andersson, 49, firar i år stora 50 år, samtidigt som hon firar 20 år som artist. Hennes stora genomslag kom 2002 när hon medverkade i dokusåpan Fame Factory.

Efter sin medverkan bildade hon tillsammans med Magnus Bäcklund, 57, gruppen Fame. En duo som 2003 vann hela Melodifestivalen med låten Give Me Your Love. Efter det har Jessica tävlat ytterligare sju gånger i tävlingen. Senast med med låten Horizon 2021.

Jessica Andersson om relationen med pojkvännen Johan

Jessica är tillsammans med den 11 år yngre kärleken Johan Malm. Paret träffades första gången på ett ostronöppningsevent i februari 2015, men först 1,5 år senare blev de ett par.

I en ny intervju med Amelia berättar Jessica om hur hennes första möte med Johan var.

Annons

– Det var någonting med honom som fascinerade mig. Vi pratade hela kvällen. Sedan bytte vi nummer för han ville att jag skulle sjunga på hans restaurang, säger hon till tidningen.

Johan jobbar som krögare och i vissa perioder ses paret väldigt lite. Johan är i full gång med att öppna en ny krog och Jessica turnerar land och rike med Diggiloo, för sjuttonde gången.

Men trots att de inte ses så mycket som de säkert hade velat i hektiska perioder så har de en trygg och stabil relation till varandra.

– Han tar ner mig när jag behöver tas ner och lyfter mig när jag behöver det, säger Jessica.

Jessica Anderssons pik till Johan: ”Jag gör slut om...”

Jessica har tidigare berättat för Expressen om sin längtan att gifta sig men att hon inte räknar med att det kommer ske.

Annons

– Det blir inget bröllop för oss som det ser ut. Däremot så tror jag att vi kommer att vara ihop resten av livet, säger Jessica och fortsätter:

– När vi träffades för sex år sedan så vet jag att jag sa i intervjuer att jag gärna skulle gifta mig. Nu känner jag att vi är så stabila och starka ihop att det inte är ett måste. Men friar han så säger jag ”Ja!”.

Men det är en sak som kanske skulle få Jessica att ändra sig. Till Amelia berättar hon skämtsamt om vad som skulle kunna få henne att göra slut.

Johan har nämligen ett väldigt karaktäristiskt skägg som har blivit synonymt med hans utseende. Jessica har faktiskt aldrig sett honom utan skägget och så får det gärna förbli för Jessicas del.

– Nej. Jag har sagt att jag gör slut om han rakar av sig skägget. Jag är elva år äldre än han och då skulle jag verkligen känna mig som det. Det gör jag inte nu. Senast han var hos barberaren lurade han mig: ”Älskling, det är sista gången du ser mig i skägg.” Jag var livrädd hela dagen, men han hade bara putsat till det lite, säger Jessica till Amelia.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Johan Nilsson/TT

Annons