LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Anderssons tunga besked med Johan: ”Det blir inget bröllop”

14 jun, 2023 
Simon Lundh
Jessica Andersson
Jessica Andersson och Johan Malm har varit ett par sedan 2016.
Nu berättar hon om det tunga beskedet.
– Det blir inget, säger Jessica.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tappar Jessica Andersson kjolen – se klippetBrand logo
Här tappar Jessica Andersson kjolen – se klippet

Jessica Andersson, 49, firar i år födelsedag nummer 50. Samtidigt som hon firar 20 år som artist. 2002 medverkade hon i dokusåpan Fame Factory. Efter sin medverkan bildade hon tillsammans med Magnus Bäcklund, 57, gruppen Fame. En duo som året efter 2003 vann hela Melodifestivalen med låten Give Me Your Love. Efter det har Jessica tävlat ytterligare sju gånger i tävlingen. Senast med med låten Horizon 2021.

Jessica Andersson bröllopsplaner med kärleken Johan Malm

2016 träffade Jessica kärleken i Johan Malm, 39, och sedan 2018 bor paret ihop.

Jessica har tidigare berättat om sin längtan att gifta sig. I en intervju med Expressen berättar Jessica om att hon inte längre räknar med att få chansen och gå ner för altargången.

– Det blir inget bröllop för oss som det ser ut. Däremot så tror jag att vi kommer att vara ihop resten av livet, säger Jessica och fortsätter:

– När vi träffades för sex år sedan så vet jag att jag sa i intervjuer att jag gärna skulle gifta mig. Nu känner jag att vi är så stabila och starka ihop att det inte är ett måste. Men friar han så säger jag ”Ja!”.

Annons

Jessicas glädjebesked under sommaren

Även om det inte verkar bli något bröllop för paret så har ändå Jessica en del saker att se fram emot. Förutom att fira sin 50-års dag och att jubilera 20 år som artist, ska Jessica ge sig ut på turné med Diggiloo-gänget. Det blir det den sjuttonde gången för Jessica

– Som veteran i gänget är jag alltid lite extra stolt över att få visa alla nya artister vad vi gör på sommaren. De som varit med brukar lämna turnén med känslan av att det var det roligaste de gjort, berättar hon och säger att det är något hon har sett fram emot:

– Jag har verkligen längtat.

FOTO: Peter Wikström Aftonbladet/TT/TV4

Annons