TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jessica Andersson i tårar – stora oron efter hälsokampen: ”Svår ångest”

27 okt, 2022 
Jessica Andersson
Det var förra året som Jessica Andersson opererade ögonen på grund av sin dåliga syn.
Men nu kommer hon med ett nytt besked om hälsan.
Nämligen att hon hittade en knöl i ena bröstet för några år sedan.
Annons
Edvin Endres sjukdomsbesked: "Utmattad"Brand logo
Edvin Endres sjukdomsbesked: "Utmattad"

Jessica Andersson, 49, är en av Sveriges största schlagerdrottningar. Hennes karriär tog fart efter att hon medverkade i tv-programmet Fame factory i början av 00-talet där hon mötte Magnus Bäcklund, 56. Tillsammans bildade de popduon Fame och 2003 vann de Melodifestivalen med låten Give me your love som sedan spelades överallt.

Strax efter det valde duon att gå skilda vägar och Jessica fortsatte sedan sin karriär som soloartist. På senaste tiden har vi sett henne i program som Melodifestivalen, Let's dance och Stjärnornas stjärna.

Jessica Anderssons glädjebesked – efter ögonoperationen

Jessica Andersson har varit öppen med att hon kämpat med dålig syn. Förra hösten delade hon med sig av ett glädjebesked – att hon äntligen genomgått en ögonoperation och hon var överlycklig över resultatet.

I ett inlägg på Instagram berättade hon om ingreppet:

”Jag var riktigt nervös i fredags när jag kom dit och hade med mig Johan som stöd och chaufför. Jag fick lite lugnande och smärtstillande och kände absolut ingenting under själva operationen.. mer än lite obehag över att teamet jobbade i mina ögon såklart”, skrev hon.

Annons

Hon fortsatte att berätta om ingreppet, att det hela var över på en dryg halvtimme och förklarade även att hon hade fått sin syn tillbaka.

”I lördags när jag vaknade så var synen något bättre men jag upplevde en del ljusfenomen , skuggfenomen och typ 'synvillor' jag är också ganska ljuskänslig”, skrev hon vidare.

Jessica Andersson i tårar – stora oron för hälsan

Nyligen delade Jessica med sig av ett nytt besked om sin hälsa på Instagram. I inlägget kunde vi se Jessica samtala med artistkollegan Linda Bengtzing, 48.

Linda Bengtzing har börjat samarbeta med Healthyco för att belysa Bröstcancerförbundets kamp mot cancer, efter att hon tvingats operera bort en knöl i bröstet. Nu har även Jessica delat med sig av ögonblicket när hon hittade en knöl i sitt ena bröst.

Annons

”För ett par år sedan så upptäckte jag en knöl i mitt ena bröst när jag duschade och jag kan inte ens beskriva paniken som grep tag i mig .. jag hann gråta , få svår ångest och tänka ett antal tusen tankar innan jag till slut fick träffa en fantastisk läkare som kunde lugna mig .. det var en normal knöl jag hade känt och allt var bra.”, skrev hon till inlägget och fortsatte att förklara vikten med att känna igenom sin kropp:

”Såå så tacksam. Så är ju inte fallet för alla , men upptäcker man förändringar i tid så finns en god prognos . Så glöm inte att känna igenom din kropp ofta .. kläm och känn. Tack Healthyco och Linda Bengtzing för ett viktigt och fint initiativ!”

Det är så viktigt och fint att du delar med dig av detta Jessica.

FOTO: TV4

Annons