LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs tvingas ställa in – ersätts efter dramatiska olyckan

16 nov, 2022 
Jessica Almenäs
Jessica Almenäs har haft en dramatisk vecka då hon nyligen var med om en allvarlig olycka.
Nu står det klart att programledaren ersätts efter att ha behövt hoppa av från sitt planerade arbete.
Annons
Jessica Almenäs om svårigheterna med sjuka barn: ”Funkar inte”Brand logo
Jessica Almenäs om svårigheterna med sjuka barn: ”Funkar inte”

”Härlig fredag på akuten”, skrev Jessica till bilden.

Egna orden om Jessica Almenäs dramatiska olycka

Det visade sig att programledaren hade ramlat av hästen och landat illa på axeln. En skada som ledde till dramatiska följder.

”Här kommer en rapport från 6 timmar på akuten. Bättre fredagkväll kan man inte ha. Hade liksom glömt att det kan vara farligt att rida, man KAN faktiskt trilla av. Jag åkte iaf av när vi hoppade igår (se sista videon). Det gick inte särskilt fort så måste haft otur när jag landade på axeln. Såg först ut som (och KÄNDES som) den var ur led eller nyckelbenet var av så blev hämtad med ambulans och körd till St Göran.s akut. Var ganska så nerdrogad på morfin för det gjorde väldigt väldigt ont med minsta lilla rörelse. Fick till slut röntgen som visade att nyckelbenet har släppt från fästet i axelleden, tror det kallas AC luxation. Så det blir mitella och mer morfin ett tag framöver…”, skrev Jessica på Instagram.

Annons

Tvingas hoppa av från uppdraget efter skadan

Det visar sig nu att olyckan ställt till det så pass att Jessica tvingas hoppa av ett jobb hon var inbokad på. Jessica skulle nämligen ha varit värd i årets upplaga av Guldgalan i Östersund men på grund av ridolyckan ersätts hon, det uppger Östersunds-posten.

Glädjande nyheter är däremot att Jessica nu är uppe på hästryggen igen och verkar må relativt bra trots det som hänt.

”Ingen tyckte jag var riktigt klok, men upp på hästryggen skulle jag. Det var baske mig lite nervöst i början och när han snubblade till en gång i galoppen trodde jag att hjärtat skulle hoppa ut ur munnen typ. Men ingen bättre häst att börja på efter en avramling (och rejäl skada) än bästa kompisen Fille. Så nu var det avklarat. Hoppas jag slipper operation nu. På torsdag får jag veta. Axeln blir bättre för varje dag som går även om det sträcker och spänner och värker och jag inte kan lyfta den över huvudet. Så lycklig över att ha suttit på en häst igen!”, skriver hon i ett nytt inlägg på Instagram.

FOTO: TT

Annons