BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs akut till sjukhus – bryter tystnaden om otäcka olyckan: ”Fruktansvärt ont”

05 nov, 2022 
Jessica Almenäs
Karriären går som på räls för programledaren Jessica Almenäs.
Men nu kan hon komma med ett dystert besked.
Nämligen att hon har hamnat på akuten.
Annons
Jessica Almenäs om svårigheterna med sjuka barn: ”Funkar inte”Brand logo
Jessica Almenäs om svårigheterna med sjuka barn: ”Funkar inte”

Jessica Almenäs, 46, är en folkkär programledare som de flesta tittarna har sett i många succéprogram. Under många år var hon på TV4:s Nyhetsmorgon och Let's dance, men sedan ett par år tillbaka är hon en del av Kanal 5 Vem kan slå Anja och Foppa? samt Superstars.

Det är inte bara nöjesprogram som Jessica har gjort hon har även varit en del av många sportrelaterade program och under Vinter-OS 2022 fick hon den stora äran att leda sitt eget program OS-kväll med Almenäs.

Så träffades Jessica och pojkvännen Patrik

Det är inte bara karriären som är på topp för Jessica, utan hennes kärleksliv går minst lika bra. Programledaren hittade kärleken för sju å sedan i handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 36. Idag har de sonen Sam, 5 tillsammans. Dessutom har hon ytterligare två barn med två ex-pojkvänner.

Annons

Paret träffades faktiskt, som många andra idag, via sociala medier. Efter att de hade haft kontakt i flera veckor och äntligen kunde träffas, så sa det klick! Jessica har tidigare berättar om deras första tid som nykära och varför de bara hade kontakt till en början på sociala medier.

"Vi pratade på Facebook i flera veckor innan vi hade vår första dejt. Och sen var det ganska långt mellanrum mellan dejterna eftersom han var upptagen med handbollen i Tyskland och jag med jobb och barn här hemma.”, förklarade Jessica då på sin blogg.

Jessica Almenäs akut till sjukhus – nya bilden avslöjar

Jessica Almenäs är en fena på sociala medier och det är där hon delar med sig av hur hennes dagliga liv ser ut med pojkvännen och barnen.

Annons

Men allt kan inte alltid vara på topp, Jessica delar också med sig av motgångar på sociala medier. Något som kunde vi mötas av nyligen. Det var på en Instagram-story som vi kunde se att Jessica låg på en sjukhusbrits inne på ortopedakuten. Till bilden skrev hon:

”Härlig fredag på akuten”

Jessica Almenäs
Screenshot Jessica Almenäs Instagram
I ett senare inlägg som Jessica har delat med sig av uppdaterar hon om otäcka olyckan som hon var med om:

r kommer en rapport från 6 timmar på akuten. Bättre fredagkväll kan man inte ha. Hade liksom glömt att det kan vara farligt att rida, man KAN faktiskt trilla av. Jag åkte iaf av när vi hoppade igår (se sista videon). Det gick inte särskilt fort så måste haft otur när jag landade på axeln. Såg först ut som (och KÄNDES som) den var ur led eller nyckelbenet var av så blev hämtad med ambulans och körd till St Göran.s akut. Var ganska så nerdrogad på morfin för det gjorde väldigt väldigt ont med minsta lilla rörelse”

Annons

Jessica fortsätter att berätta om vad som hände efter hon kom till sjukhuset:

”Fick till slut röntgen som visade att nyckelbenet har släppt från fästet i axelleden, tror det kallas AC luxation. Så det blir mitella och mer morfin ett tag framöver… Sen sjukgymnastik och rehab. Men förhoppningsvis läker det ihop av sig själv. Är hemma nu iaf men har fruktansvärt ont så är en utmaning att ens klä på sig eller komma upp ur sängen själv. Men, hur deppigt det än känns nu så hade det ju kunnat gå mycket mycket värre. Jag får kämpa på helt enkelt. Man är väl ingen quitter”

Vilken obehaglig upplevelse, hoppas att du kryar på dig fort Jessica!

Hänt har sökt Jessica Almenäs för en kommentar.

FOTO: TT

Annons