LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Almenäs rasar efter händelsen på kändisfesten – berättar sanningen

11 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Jessica Almenäs gick på event iklädd en vid chiffong-klänning. Då fick hon frågor om hon var gravid. ”Blir fan tokig på att få frågan”, skriver hon på sin blogg.
Annons

En upprörd Jessica Almenäs, 42, skriver av sig på bloggen om sina tankar kring det som hände på ett event nyligen.

”På förekommen anledning, en kvinna är INTE gravid bara för att hon har en klänning som inte sitter som ett ålskinn. Blir fan tokig på att få frågan”, skriver Jessica Almenäs.

Jessica, som för nio månader sedan födde sonen Sam, menar att hon ”skulle ha jobbat på bra” om hon redan var på smällen igen och visar upp bilder på hur hon såg ut på event-kvällen. Klädd i sin vida, färgglada chiffong-klänning.

”Så vad säger ni? Inte fan ser jag gravid ut? Ska vi bara enas om att man inte drar några egna slutsatser av hur en kvinna är klädd (man KAN gilla kläder som sitter löst även om man inte har en bebismage att dölja…) och man frågar definitivt inte. Oavsett om man är skvallertidning eller bekant. Capiche?”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jessica får medhåll från sina läsare och följare, som delar hennes irritation och känner igen sig:

Annons

”Även om du skulle vara gravid igen, vilket du inte är, så angår det ingen annan. Jag begriper inte varför folk ens har mage (ursäkta ordvalet) att ens ställa en sån fråga”, kommenterar en följare på Instagram.

”Är också otroligt trött på att få den frågan. Fy fan för människor som använder sig av det som härskartekniker!”, skriver en annan som svar på Jessicas blogginlägg.

Foto: IBL

Annons