Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna rasar mot Jessica Almenäs efter avslöjandet: "Traumatiserar dina barn"

22 apr, 2018 
AvLotta Gray
Jessica Almenäs är mystiskt sjuk
Jessica Almenäs träningsbilder får bloggläsarna att gå i taket. Nu anklagas hon för vikthets och att hon behöver söka hjälp.
Annons

Programledaren Jessica Almenäs, 42, gillar träning och tar med både ungar och sambo på diverse  hurtiga uppdrag. Och sedan hon fick sonen Sam för nio månader sedan har hon enligt sig själv dragits med några kilon som hon gärna vill få bort och nå samma vikt hon hade innan graviditeten.

– Jag har nu i drygt 2 veckor tränat alla dagar utom en, ätit mycket hälsosammare än vanligt och inte ätit socker (dvs godis, fikabröd etc). När jag då ska stämma av resultatet genom att ställa mig på vågen har det hänt exakt….INGENTING.  Jag har gått ner NOLL. De 0,3 kilon jag tappade första veckan har jag gått upp igen. Jag fattar faktiskt ingenting. Mycket frustrerande. Och orättvist tycker jag ändå, bloggar hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men hennes läsare går i taket och anklagar henne för att vara besatt av träning samt att hon minsann bör låta barnen stanna hemma från den.

Annons

Du är ute och springer med dina barn 6 km. Sam ser chockad ut. Du traumatiserar dina barn. Du gapskrattar som en galning. Sök hjälp”, skriver en person.

Du är så desperat”, tycker en annan.

Ge det lite mer tid när det gäller vikten. Det går inte att utvärdera sin träning efter 1-2 veckor. Hur känns det i kläderna? Minns att du sa i träningspodden att ditt mål var inte vikten”, skriver en tredje.

I skrivande stund har Jessica inte gett svar på tal på de sura kommentarerna utan kämpar vidare  och steppar in i basketens värld på riktigt.

– Vi har nu fått spelschemat för Basketfestivalen den 10-13/5, men jag vet inte om jag törs lägga ut det. Det är risk för en och annan airball om man säger så.. Haha. För er som har missat så har vi alltså dragit ihop ett gäng damer som gått Sanda basketgymnasium som nu alltså gör comeback i Basketfestivalen, skriver hon på sin blogg.

Kört hårt, säger vi på Hänt.

 

Foto: IBL

 

 

Annons