LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Almenäs om kroppsförändringen – visar upp starka bilderna

24 apr, 2024 
För närmare två år sedan var Jessica Almenäs med om en olycka som än idag påverkar hennes kropp. Nu berättar hon om händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024Brand logo
Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024

Ett välbekant ansikte för svenska folket i tv-rutan är programledaren Jessica Almenäs, 48. Jessica har vi fått följa i allt från travsändningar, till Let's dance, till hennes allra senaste projekt Love is blind.

Nu delar den folkkära tv-profilen med sig av en händelse som fått konsekvenser för henne och hennes kropp.

Jessica Almenäs om olyckan: ”Obehagligt”

Det är nämligen så att Jessica för 1,5 år sedan ramlade av en häst. Något som ledde till att hon drog av ledbanden som fäster nyckelbenet i axeln.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättar hon:

”Min axel ser alltså inte ut som den gör på bilden för att jag har dålig hållning utan för att axeln har flyttat sig efter min ridolycka. Får väl också triggervarna då följande bilder innehåller närbilder på nyckelben och skulderblad som har lossnat och därför sticker ut. Tycker ni det är äckligt eller obehagligt så svajpa ej vidare.”, skriver hon och fortsätter:

”För några veckor sen upptäckte min naprapat en konstig knöl som stack ut på ryggen och det visade sig vara en muskel som gått av och ligger nu i en liten knölig hög vid sidan av ryggraden.”

Jessica Almenäs om läkarnas besked – vet inte om det går att operera

Jessica förklarar att hon i nuläget inte vet om det är möjligt att operera axeln eller inte.

Annons

”Vi håller på att utreda om det går att operera eller ej men troligen har det gått för lång tid.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag vet att det inte är vackert och i vissa vinklar ser det helt bisarrt ut, men det här är alltså inte något som beror på varken att jag är smal eller har dålig hållning. Det är en ”deformation” jag får leva med helt enkelt”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons