Artikeln innehåller reklamlänkar

Jessica Almenäs mystiska hälsoproblem förbryllar läkarna

Jessica Almenäs är mystiskt sjuk

Jessica Almenäs tog prover då hon länge känt att något är fel i kroppen. Men resultaten gör varken henne eller läkarna klokare.

Jessica Almenäs 

Jessica Almenäs har tre barn.

Tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren har hon sonen Sam.

Jessica Almenäs träder röda mattan när TV-priset Kristallen ska delas ut, 

Jessica Almen med programledarkollegan Anna Brolin.

Hösten 2015 började programledaren Jessica Almenäs, 42, märka av utmattningssyndrom. Hon var utbränd, gick in i väggen helt och sjukskrevs från jobbet på TV4. Jessica var dessutom väldigt öppen om sin psykiska ohälsa och hyllades mycket för detta.

Sedan dess har allt blivit väldigt mycket bättre i programledarens liv. Hon fann kärleken i handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 32, och förra sommaren fick hon sitt tredje barn Sam, 1, med honom. I början av 2018 flyttade familjen dessutom till en borgerlig och välbärgad del av Bromma i västra Stockholm där många kända mediaprofiler bor.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men trots att Jessica mår väldigt mycket bättre psykiskt nu än för tre år sedan så har hon den senaste tiden oroat sig för sin fysiska hälsa. Förra helgen berättade hon i sin blogg:

”Jag känner att något är fel i kroppen, men har en miljon olika symtom så det är svårt att ställa nån diagnos. Annars jobbar jag mycket med att självdiagnostisera mig själv med hjälp av Google. Totalt livsfarligt för det mesta, men ibland kommer man ju något på spåren.”

Hon förklarade:

”När jag skrev om mina bekymmer på Insta för ett tag sen så fick jag många tips om att kolla sköldkörteln och NU HAR JAG ÄNTLIGEN tagit tag i det. Var hos läkaren i torsdags och tog blodprover… Jag är så trött på att vara orkeslös, energilös och ha huvudvärk.”

Och på torsdagen berättade Jessica att hon äntligen fått svar på proverna. Tråkigt nog visade det sig dock att läkarna märkligt nog står helt handfallna inför hennes mystiska hälsoproblem:

”Fick svar på blodproverna jag tog i förra veckan. Nästan hoppades att de skulle hitta något för då vet man iaf vad det är och kan göra något åt det. Men icke. Allt såg bra ut. Inga brister, inga konstiga värden, ingenting. Och ändå så känner jag ju att något inte är som det ska. Så hur går jag vidare nu då? Har ingen aning. Får bara hoppas att jag får sova mer snart och vänta på att kroppen ska ”laga” sig själv.”

 

LÄS OCKSÅ:

Jessica Almenäs ärliga ord efter sjukskrivningen: ”Än är jag inte frisk”

9 månader efter sonens födsel – Jessica Almenäs nya barnbesked

SENASTE NYTT!