TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Almenäs hyllas för sin ärliga nakenbild: "Så vacker"

03 maj, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Gravida Jessica Almenäs avslöjar könet: ”Det är en…”
Annons

Programledaren Jessica Almenäs, 41, väntar sitt tredje barn och delar med sig av den delvis tunga resan. Nu visar hon även upp den nakna sanningen, bokstavligt talat. På en ny på Instagram har hon nämligen slängt kläderna och visar upp sin mage i vecka 28.

“Snart 3/4 av graviditeten avklarad och det är en BRA tid!”, skriver Kanal5-profilen.

Följarna jublar unisont i kommentarsfältet över bilden och är överens om att Jessica Almenäs ser strålande ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vacker du är Jessica”, skriver en person.

“Men så vacker! Harmonisk”, skriver en annan.

sin blogg utvecklar Almenäs hur hon upplever sin tredje graviditet. Det obehag som dominerar mest är ryggont. Därefter kvalar även halsbränna, dålig sömn och många kisspauser in på listan över gravidåkommor.

“Men annars har jag i stort sett inget att klaga på”, skriver Almenäs.

Hon skriver dessutom om oron inför den stundande förlossningen. Även om det är något hon varit med om förr så känner programledaren ändå en rädsla.

“Trots att jag har fött två barn redan känns det helt ofattbart att jag ska kunna klara av att pressa ut en unge. Kanske inte skulle ha väntat 8 år… Är rädd för att spricka, ha ont, att något ska hända med barnet osv osv”.

Sedan tidigare har hon sönerna Jack, 11, och Dylan, 7. Det lilla nytillskotttet blir hennes första gemensamma barn med pojkvännen Patrik Fahlund, 31.

FOTO: Ibl, Instagram 

Annons