Almenäs hemliga knep för att hålla kärleken vid liv

Ett distansförhållande är inte ideal, men Jessica Almenäs ser det bara från den ljusa sidan.

För ett drygt år sedan berättade den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 41, att hon funnit kärleken i handbollsproffset Patrik Fahlgren, 31. Patrick spelar för tyska laget MT Melsungen, och är därför sedan flera år tillbaka bosatt i Tyskland.

Även om ett distansförhållande är kanske inte att föredra har Jessica bestämt sig för att inte deppa:

– Man får försöka se det positivt, det är ju faktiskt jättebra att få en massa egen tid. Man får tid att vara med sina kompisar, och tid att ligga på soffan, skrattar hon då Hänt möter henne på Discoverys pressevent.

Hon tillägger att det ju trots allt inte är första gången hon har fallit för någon som bor utomlands.

– Jag är ju van, jag har ju pendlat i väldigt många år, fast till Norge då, förklarar hon för Hänt.

Jessica Almenäs vet hur man trixar ihop ett distansförhållande.

LÄS MER: Almenäs lämnar Sverige för kärleken

Jessica syftar till sitt åtta år långa förhållande med ryttaren Tony André Hansen. Under hela relationen bodde Jessica i Stockholm och Tony i Norge, slutligen blev resandet för mycket och de bestämde sig för att gå sina skilda vägar. Men hjärtat vill vad det vill, och Jessica finner sig åter förälskad i en man som bor långt borta.

– Jag tycker inte att distansförhållanden behöver vara något dåligt. Man håller kärleken vid liv mycket längre. Det blir aldrig rutin

 

Så det blir lite som en semester varje gång man ses?

– Ja, det blir ju det. Och när man ses så gör man alltid roliga saker, det blir inte bara att man ligger hemma i mysbrallor. Så jag tycker inte att det är så farligt, säger hon med ett stort leende.

LÄS MER: Jessica Almenäs tar en time out efter kollapsen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!