Jessica Almenäs avslöjar – det ska barnet heta

Tv-profilen Jessica Almenäs och hennes handbollsspelande pojkvän Patrik Fahlgren fick för några veckor sedan sitt första gemensamma barn. Och nu har sonen som på senaste tiden gått under namnet "bebis", fått ett namn.

Jessica Almenäs, 41, och Patrik Fahlgren, 32, har bestämt sig – deras lilla bebis har äntligen fått ett namn. När Jessica Almenäs för två veckor sedan publicerade ett inlägg på Instagram där hon för första gången visade upp nyfödde sonen var det långt ifrån bestämt vad den lille pojken skulle få heta. Men nu har paret alltså till slut kommit fram till ett namn.

“Äntligen har vi bestämt vad han ska heta! Det är inte helt enkelt med pojknamn, innan han föddes hade vi en lista på säkert 20 namn och inget kändes mer aktuellt än något annat. Men så kom han ut och det är faktiskt ingen myt att man ”ser” på barnet vad hen heter. Vår lilla kille är definitivt en Sam. Hela namnet blir Sam Erik Nicolai Almenäs-Fahlgren”, skriver hon på sin blogg.

Och i blogginlägget fortsätter hon med att förklara valet av namn..

“Patriks andranamn är Erik och det finns också i hans släkt. Dessutom hette min farfar Erik så det kändes bra för båda. Nicolai tyckte vi bara var fint. Och så får man ju sen första juli heta dubbelnamn igen så Almenäs-Fahlgren fick det bli för rättvisans skull, haha”.

På Instagram har hon dessutom publicerat en bild på sig själv, lille Sam och stolta storebror Dylan.

Läs också: Babylycka: Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!