Jespers barnlängtan – vill skaffa syskon till sonen

Jesper Blomqvist ägnar kvällens dans till sin yngre bror som varit ett stöd för honom genom hela livet. Nu berättar han för Hänt att han längtar efter att ge sin son ett syskon att växa upp med.

För femte veckan i rad ska Jesper Blomqvist, 43, dansa sig fram i Let’s Dance tillsammans med Malin Watson, 49. Kvällens dans ägnar han till sin sex år yngre bror Joakim som han haft en fin relation till hela sitt liv.

– Han är min yngre och enda bror. Vi har alltid stått varandra extremt nära och har en jättefin relation. Vi hjälper och stöttar varandra hela tiden. Vi har gått igenom en hel del grejer tillsammans, berättar Jesper för Hänt.

Annons:
Kunderna hyllar: ”Otroliga resultat snabbt” – 10% rabatt med unik kod!

Jesper har tyckt om att växa upp med en bror. Att alltid ha någon att hitta på saker med, någon som peppar en och någon som stöttar en.

– Vi fick aldrig bråka med varandra och det har verkligen satt sig. Det var väldigt sällan vi gjorde något elakt mot varandra, han fick följa med och spela fotboll ibland och då fick han väl ta en tackling, berättar han.

Att själv ha vuxit upp med ett syskon får Jesper och känna att han vill ge sin son ett syskon.

– När man är uppväxt med syskon så vill man ju det. Det vill man ju alltid och det är någon jag känner att jag vill. Nu har han en halvsyster redan så det finns i alla fall en bra start.

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist om sonen: ”Han är mitt viktigaste stöd”

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist avslöjar: Så ska min drömkvinna vara

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!