LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jesper Parneviks oväntade utspel om Douglas Murray – efter brutala bilderna

03 nov, 2023 
Jesper, Douglas och Penny
Douglas Murray syns puckla på en annan man i ett videoklipp han nyligen delat med sig av på Instagram.
Nu kommenterar plötsligt Jesper Parnevik sin dotters fästmans beteende och ordvalen är minst sagt oväntade.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Penny Parnevik, 26, fann sin kärlek Douglas Murray, 43 genom att Douglas var nära vän med hennes föräldrar Mia Parnevik, 55, och Jesper Parnevik, 58.

Idag har Penny och Douglas tre barn tillsammans. Familjens senaste tillskott föddes i slutet av sommaren 2023 och nu tacklar familjen den första hösten som trebarnsföräldrar.

På sociala meder delar Penny flitigt med sig av uppdateringar om familjelivet, hon har även ett stort stöd från sina föräldrar som även de gärna umgås med barnbarnen.

Jesper Parneviks oväntade ord om Douglas Murray efter brutala slagsmålsbilderna

Men pappa Jespers senaste uppdatering på Instagram story handlar däremot inte om barnbarnen utan om Pennys make Douglas. Det är ett något ovanligt klipp på svärsonen som Jesper delat då Douglas i videoklippet syns puckla på en annan man under en is-hockeymatch.

Annons

”Stolt över min son Douglas. Vi kommer ha en rolig jul i år”, skriver Jesper till videoklippet.

Det visar sig inte bara vara Jesper som är imponerad av Douglas slagsmåls-kunskaper, i inlägget som Douglas även publicerat på sin Instagram finns flera familjemedlemmar inne och kommenterar. Penny har kommenterat emojis som gör applåder.

”Där har vi min svärson”, skriver Mia Parnevik.

”Ganska hett”, skriver Pennys lillasyster Phillipa Parnevik.

Penny Parneviks uppgörelse med maken

Det är just som ishockeyspelare Douglas tidigare arbetat. Nyligen berättade Penny i sin podcast att hon gärna vill att det är maken som fokuserar på att tjäna pengar då hon vill ta mer ansvar hemma över barnen.

– Jag sa till Douglas den här hösten att ”jag skulle tycka det var skitnajs om du ville ta rollen att tjäna pengar nu ett tag för att jag vill chilla lite, jag vill bara fokusera på barnen och att må bra”, sa då Penny och fortsatte:

– För mig skulle det inte göra någon skillnad om jag drog in pengarna, eller han, eller båda, det skulle inte betyda mer för mig eller mindre. Det skulle inte få mig att känna att det inte är mina pengar.

FOTO: TT

Annons