Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jesper Parnevik om sorgen – efter förändringen med sonen Phoenix

03 maj, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Jesper Parnevik om sorgen – efter förändringen med sonen Phoenix
Jesper Parnevik har rönt stora framgångar som golfproffs och de senaste åren har han visat upp sitt liv i realityserien Parneviks i TV3. Nu berättar Jesper att hans golfspelande har gjort att han varit frånvarande under barnens uppväxt – och sorgen över att sonen Phoenix nu lämnar familjen.
Annons

Jesper Parnevik, 54, har under sitt liv lagt mycket tid på golftävlingar över hela världen. Under vintern och våren år 2000 vann han två tävlingar på amerikanska PGA Tour. Sedan 2015 har fansen fått lära känna Jesper Parnevik på ett nytt sätt genom realityserien Parneviks som visas i TV3.

I Parneviks får tittarna följa familjen bestående av Jesper, hustrun Mia, 51, och barnen Peg, 23, Penny, 22, Philippa, 20, och Phoenix, 18. Familjen bor i ett vackert hus vid vattnet i Florida där välkända gäster besöker familjen Parnevik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sonen Phoenix ska ta examen i USA och i ett inlägg på Instagram gläds Jesper Parnevik över sin sons sista skoldag – samtidigt som han sörjer att inte kunna vara med  och fira den. I ett öppenhjärtigt Instagram-inlägg berättar Jesper om hur hans val att ägna sig åt golfen har gjort att han missat mycket av barnens uppväxt.

Annons

Sista skoldagen (examen är i juni) och sedan är alla barnen borta. Mia gråter (som alltid) och jag önskar att jag vore där. Golf har gett mig mycket i livet, men ögonblick som det här gör att jag också inser vad jag har missat … skolpjäser, konserter, sportevenemang och höjdpunkter och dalar, födelsedagar, sjukdagar, glada dagar och semester med familjen …“, skriver Jesper Parnevik på Instagram.

Gör ont att missa

Phoenix Parnevik är yngst i familjen och nu när han gått ut skolan väntar kanske collage för honom – och därmed lämnar han familjen. Det är något som Jesper Parnevik tycker gör ont.

Du gör val i livet, bra och dåliga, och jag tror att nyckeln är att aldrig låta ångern över de dåliga valen gro, bara släpp det, för det är faktiskt väldigt svårt att ändra det förflutna (jag har sett det göras på film, med det är bara där). Det enda ögonblicket i tiden vi kan kontrollera är NUET och förmågan att skapa den framtid vi vill ha”, skriver Jesper Parnevik.

Annons

Jespers Parnevik blir snart morfar då hans dotter Penny Parnevik väntar nu sitt första barn tillsammans med pojkvännen Douglas Murray, 39.

FOTO: TT, Instagram

Annons