TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Jesper Parneviks ord inför ingreppet: ”Kanske sista gången”

18 jan, 2019 
AvOla Brising
Han ramlar och slår sig ofta och frun Mia är utom sig av oro. Nu gör Jesper Parnevik en avancerad ögonoperation.
Annons

För en vecka sedan kunde vi rapportera om hur Mia Parnevik, 50, uttryckte sin oro för maken Jesper Parnevik, 53, efter att han tänkt dokumentera en romantisk stund då han skulle uppvakta henne i solnedgången på familjens terass vid vattnet hemma i Florida. När Jesper filmade det hela råkade han snubbla och slå sig ordentligt i trappan ner till terassen. Mia la ut Jespers film och skrev:

”Min Kung Jesper Parnevik älskar solnedgångar och filmar allt! Han är så glad att se mig och njuter så mycket av solnedgången att han missar 4 steg i vår trappa. Allt jag hörde var ett stort krakande och hur han föll.”

Hon fortsatte med att berätta att hon är trött på att oroa sig över sin makes hälsa:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har fått min beskärda del av att bli skrämsel… mitt hjärta klarar inte mer skador utanför golfbanan (Båt med fingrar, fall från Segway, krossad häl i trappen, väskor som faller från barnen. Mardrömmarna bara fortsätter).”

Annons

Men kanske är det inte bara Jespers klumpighet som gör att han så ofta ramlar och slår sig. Faktum är att han antagligen under en längre tid haft rejäla problem med synen. För tidigt imorse la Jesper själv ut en ett filmklipp på Instagram av hur han är på väg in till en ögonläkare för att göra en laseroperation, och det är frun Mia som filmar.

I filmen vänder sig Jesper mot henne. Han säger med ett busigt leende:

– Jag måste ta en extra look. Det är kanske sista gången jag ser dig.

Mia skrattar och svarar skämtsamt:

– Ja. Exakt.

Till inlägget skriver Jesper:

”Dags för Lasik med Dr Whitten, bäst i branschen”

Både familjen och följarna stöttar Jesper

Dottern Penny Parnevik, 22, stöttar sin pappa i kommentarsfältet genom att skicka ett hjärta och en annan följare skriver uppmuntrande:

”Gjorde det för 3 år sedan och ser fortfarande bättre än någonsin”

Nu håller vi tummarna både för att Jespers syn ska bli riktigt bra igen och för att Mia ska få slippa oroa sig för att han ska ramla och slå sig hela tiden framöver.

FOTO: TT, Instagram

Annons