LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nya skräckbilden på Jesper Parnevik – har opererat handleden

19 okt, 2021 
Jesper Parnevik & Mia Parnevik S
Jesper Parnevik har nyligen genomgått en höftoperation.
Nu avslöjar Mia att han även tvingats göra ett ingrepp i handleden och visar nu upp ofiltrerade bilder efter operationen.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Jesper Parnevik och Mia Parnevik har varit gifta i 27 år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Under årens lopp har familjen upplevt mycket tillsammans. Förutom att resa vid Jespers sida när han tävlat i olika golfturneringar så har familjen även bjudit in svenska folket i deras hem i Jupiter, Florida. Familjens egna tv-serie Parneviks lades dock ner för flera år sedan.

Sedan dess har man kunnat följa familjen i deras sociala medier, och på Pennys Youtube kunde man nyligen se att hela familjen var återförenad. De befann sig då i Kalifornien och hejade på Jesper som tävlade i Pebble beach tournament.

Både Mia och Jesper Parnevik har opererat höften

Efter det bar det vidare mot Vail, i Colorado. Jesper skulle nämligen operera höften, precis som Mia gjort bara några veckor tidigare.

”Så nu ska höften fixas/komma tillbaka av det bästa teamet. Jag känner mig så tacksam. Min sjuksköterska Jesper kommer definitivt att hjälpa. Kärlek till er alla”, skrev Mia då.

Annons

"Sjuksköterskan" Jesper var på plats under hela operationen och efter ingreppet kunde paret konstatera att Dr. Phllippon på The Steadman Clinic gjort ett strålande jobb, och Mia hade sex veckors rehab framför sig.

Mitt under Mias rehab var det dock Jespers tur att lägga sig på operationsbordet för att även han få bukt på höften.

”Vi gör allt tillsammans, även operationer... Allt gick bra. Tack till dig Dr Joel Matta och alla andra på The Steadman Clinic. Ni är alla extraordinärt bra!”, förklarade Mia då.

Mia Parnevik visar upp Jesper Parneviks ärr

Och nu framkommer det att det inte bara var höften som Jesper opererade – utan även handleden!

”Min kung Jesper Parnevik är nästan en helt ny person...”, skriver Mia och fortsätter:

”En ny höft och en fixad handled! Du är min mästare. Snart kan vi dansa på borden och hänga i ljuskronorna igen! Livet är inte alltid solsken, men du och jag gör alltid det bästa utav det! Jag är stolt över dig.”.

Till den fina texten har Mia även lagt upp en bild på hur Jespers handled ser ut nu efter ingreppet.

I kommentarsfältet kryllar det av personer som önskar paret att de båda två ska krya på sig, och det önskar vi på Hänt också!

FOTO: TT, Instagram

Annons