LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här råkar Jesper Parnevik avslöja Penny och Douglas intima beslut

18 nov, 2023 
Linn Seipel
jesper mia
Nu tar den härliga duon Mia och Jesper Parnevik sig an en mängd utmaningar – som vi alla kan följa i nya serien Parneviks all in!.
I samband med lanseringen råkade pappa Jesper berätta lite om dottern Penny Parneviks privatliv med maken Douglas Murray...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Mia Parnevik och före detta golfspelaren Jesper Parnevik har varit gifta sedan 1994, och ett par desto längre. Tillsammans har de fyra barnen, döttrarna Peg, Penny, Philippa och sonen Phoenix Parnevik. Familjen blev känd för svenska folket med sin realityserie Parneviks, där tittarna kunde följa deras vardag i Florida.

Nu är barnen stora och utflugna, så paret verkar ha mer tid för varandra. Nyligen har de renoverat ett hus tillsammans, och nu tar de sig an en helt ny typ av utmaning.

Jesper och Mia Parnevik aktuella i nya realityserien Parneviks all in!

De är nämligen aktuella med en ny realityserie, där paret ska testa olika galna – och farliga – aktiviteter. Programmet som heter Parneviks all in!, sänds i Amazon Prime och har premiär under kommande vecka.

Annons

Imponerande kan tyckas särskilt med hänsyn att både Jesper och Mia varit öppna med att de har kämpat med sin hälsa under en längre period.

”Båda har olika saker... Nacken för Jesper och mig min rygg”, har Mia tidigare skrivit i en kommentar på Instagram.

Så pass att de tvingats opereras för sina tillstånd! Men, vi får hoppas att de inte går över sina gränser och att serien enbart bjuder på skön underhållning från den härliga duon.

Jesper Parneviks avslöjande om dottern: Så många barn vill Penny och Douglas skaffa

I samband med lanseringen av detta program pratade Mia och Jesper med bland annat Expressen om lite allt möjligt, varpå en liten groda kan ha slunkit ur pappa Jesper om dottern Penny Parnevik.

De har nämligen haft turen att få bli morföräldrar till hela tre barn – på fyra år, samtliga barnbarn kommer från Penny och hennes Douglas Murray.

– Penny planerade nog för tio från början. Och Douglas har sagt att han förhandlat ner det till fyra. Så vi får se vad som händer här, säger Jesper Parnevik till tidningen och fortsätter:

– Det var länge sen man fick känna sig så fantastisk och så speciell som man gör när barnbarnen är med en. För oavsett vad vi gör så är vi de bästa och roligaste människorna någonsin. Det har man inte känt sen barnen var väldigt små.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV4

Annons