Jesper, 21, hotar polisanmäla Lyxfällan efter händelsen

21-årige Jesper tappar humöret när "Lyxfällan"-profilen vill sälja hans hästar.

I kvällens avsnitt av “Lyxfällan” ska 21-årige hästuppfödaren Jesper från Lindesberg få hjälp med sin privatekonomi. Men när programledarna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg upptäcker att det han tillsammans med flickvännen Erika ligger back 26 000 kronor – varje månad. Detta gör att Erika funderar på att lämna förhållandet om kaoset inte reds upp.

– Det värsta som skulle hända är om hästarna försvinner, då vet jag inte vad som skulle hända, säger Jesper med tårar i ögonen.

Men det är precis vad programledarna anser vara nödvändigt på grund av vad de kostar honom. På ett år har han lagt ut 125 000 kronor på sina två hästar. Och när tv-profilerna meddelar att en försäljning av de fyrbenta vännerna är nödvändig tappar han kontrollen.

– Det är inte ens att fundera på. Hästarna flyttas inte. Hästarna hålls utanför detta, de är inte inblandade i det här, säger Jesper.

När Magnus Hedberg undrar vad han menar och informerar att Jesper skulle kunna få in cirka 100 000 kronor på en försäljning, samt informerar om att Jespers pappa gått med på en försäljning blir Jesper vansinnig.

– Ni kan packa ihop och dra härifrån. Sätter ni en fot i huset en gång till kommer jag att polisanmäla er. Packa ihop och försvinn!

Trots att Magnus Hedberg försöker lugna ner honom och förklara allvaret i situationen skriker Jesper:

– Hästarna rörs inte en jävla meter! Det vet ni om!

Jesper rusar sedan till sin bil för att lämna inspelningen. Och trots att Magnus Hedberg försöker lugna ned situationen med att lova att han får ha kvar hästarna så skriker Jesper:

– Ser jag er på gården en gång till så polisanmäler jag er allihopa!

Hur det går för Jesper i Lyxfällan kan man se på TV3 och Viafree, programmet sänds på torsdagar klockan 20. 

LÄS OCKSÅ: Lyxfällan-profilen om Paow: ”Hon har inte råd att äta ute”

LÄS OCKSÅ: Här bryter ”Lyxfällan”-programledaren ihop i tårar

FOTO: TV3

 

 

 

 

SENASTE NYTT!