TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jens Rönnqvist till sjukhus efter olyckan i Farmen 2020

26 jan, 2020 
Jens i Farmen
I söndagens avsnitt av Farmen skadar sig Jens Rönnqvist när han ska försöka tämja en aggressiv ko.
Olyckan hotar nu Jens framtid i TV4-programmet.
– Jag tänker inte låta det begränsa mig, säger Jens.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4. Deltagarna har nu fått lära känna varandra en hel del och det verkar som att de flesta kommer överens. I en frågestund på Instagram avslöjade dock Esmeralda Gyllensvärd, 28, att det pågår en hel del dramatik bakom kamerorna – som TV4-tittarna inte får se.

– Det är så mycket drama och ni får typ inte se någonting. Det är nästan lite frustrerande, sa hon då och berättade samtidigt att det kommer att bli mer intriger senare i säsongen.

Dramatiska olyckan i Farmen

I kvällens avsnitt av Farmen ska Jens Rönnqvist, 31, och Jean-Luc Martin, 48, försöka mjölka en ko som har betett sig aggressivt. Till en början går det bra för dem – men när Jens fastnar med handen i kättingen och kon drar iväg blir det rejält dramatiskt.

– Jag känner hur hon drar hela tiden och vill därifrån. Så det blir full rodeo och jag har inte möjlighet att släppa för jag hade hela handen innanför kättingen, berättar Jens.

Annons

När Jens går ut från hagen känner han inte av smärtan i handen på grund av adrenalinpåslaget. Efter att ha vilat ett tag bestämmer han sig ändå för att uppsöka läkarvård.

Jens Rönnqvist om skadan

Under tiden Jens Rönnqvist är borta är de övriga deltagarna väldigt oroliga. Esmeralda, som har kommit väldigt nära Jens, befarar att han inte kommer att komma tillbaka till Farmen.

– Gud förbannat kände jag. Nej men Jens är ju den här inne som jag står närmst. Så just nu hoppas jag bara att han kommer tillbaka, säger hon.

Strax därefter återvänder Jens till gården med ett bandage runt den skadade handen. Läkarna har då konstaterat att han har drabbats av en spricka.

– Vi får se, blir det värre blir man tvungen att åka hem. Blir det inte värre så är det bara att vänta ut, säger han.

Oron inför framtiden i Farmen

För tittarna berättar Jens att hans plan är att stanna på Farmen så länge situationen inte förvärras. Han verkar dock vara lite orolig över att hamna i Tinget.

– Är det så att jag av någon anledning hamnar i Tinget så kommer jag använda den i alla fall. Och det är bara att bita ihop i så fall. Jag tänker inte låta det begränsa mig om det är så att jag måste försvara min plats här.

När programledaren Paolo Roberto, 50, frågar ifall Jens har ont i handen svarar han ändå nej.

– Under arbetsveckan kommer det nog att värka en del har jag sagt, erkänner Jens Rönnqvist.

FOTO: TV4

Annons