Jens Rönnqvist om deltagarens känga – efter kampen i Farmen

Jens Rönnqvist om deltagarens hårda uttalande – efter kampen i Farmen

När kvällens avsnitt av Farmen är slut så ska fem deltagare ha blivit fyra, något som avgörs i tinget med en oväntad tvist.
Deltagarna är splittrade i beslutet kring vem de helst ser lämna, men Sofie Hodén uttrycker tydligt att hon hoppas på Jens Rönnqvist.
– Han är extremt kaxig och har varit väldigt otrevlig, säger hon i programmet.

Fem tappra deltagare har tagit sig hela vägen till final i TV4:s Farmen, men i kvällens avsnitt är det dags för fem att bli fyra. När programmet är slut har antingen Fredrik Andersson eller Jens Rönnqvist fått gett upp drömmen om att vinna Farmen 2020. Bland farmarna Johanna Ågren, Peter Bysell och Sofie Hodén är det splittrat gällande vem de helst vill ha kvar i programmet.

Strax innan det är dags att bege sig mot tinget för att se de två kämparna göra upp får farmarna ett brev. Meddelandet förklarar att de inte kommer att få veta vem som vunnit förrän personen återvänder till farmen, ett beslut som gör deltagarna besvikna.

– Fan va tråkigt, det där hade jag velat sett, säger Peter Bysell i programmet.

”Varit väldigt otrevlig”

Även Johanna och Sofie uttrycker sin besvikelse och menar att de gärna hade fått se hur det gått till när personen lämnat. Extra spänd är Sofie som hoppas på att det är Jens som kommer att få lämna gården och sticker inte under stolen med vad hon egentligen tycker om honom.

– Tyvärr är det så att jag hoppas på att det är Jens som åker hem i det här tinget. Jag tycker att han har ändrat sin personliga eller han har kört sitt race hela tiden. Men han är extremt kaxig och har varit väldigt otrevlig senaste tiden, säger Sofie i programmet och fortsätter:

– Kanske trivs han inte med mig eller med någon annan i gruppen. Jag vet inte vad det är men jag tycker att han har varit märklig i sitt beteende.

Jens bemöter anklagelserna

När Hänt når Jens berättar han att han inte är förvånad över Sofies uttalande om honom. Han menar att det förmodligen beroende på att Sofie såg honom som den största konkurrenten i tävlingen.

Att Sofie hoppas att jag åker ut har jag full förståelse för, hon var nog den enda där inne som visste vad jag hade att ge i kunskap, så mig ville hon knappast möta i en final”, skriver han i ett meddelande.

Jens väljer även att bemöta anklagelserna om att han ska ha varit otrevlig i säsongen. Något som han menar kan stämma men i sådant fall bero på att humöret började svikta för flera av deltagarna.

Vi var alla ganska less på slutet och tålamodet var inte på topp så alla var rätt redo att avsluta säsongen, därav blir stubinen kortare även sins emellan.”

Trots att Jens fick lämna Farmen menar han att han inte hade valt att göra något annorlunda.

Fredrik var en värdig vinnare i tinget, han var en riktig oxe precis som jag hade hoppats”, skriver Jens.

FOTO: TV4

Senaste nytt