Jenny Strömstedts svar efter Niklas hyllning i Så mycket bättre

Jenny Strömstedts svar efter Niklas Strömstedts kärlekshyllning i Så mycket bättre på TV4.

I lördagens Så mycket bättre tog Niklas Strömstedt tillfället i akt att göra en musikalisk kärlekshyllning till hustrun Jenny Strömstedt.
Efteråt har Jenny delat en bild på sin man på Instagram och kontrar med en egen kärleksförklaring.

Niklas Strömstedt, 61, överraskade med två tolkningar i gårdagens Så mycket bättre. Han blev därmed den första artisten att i år tolka två låtar under samma program. För Hänt berättade Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre, att det inte fanns någon särskild anledning till varför Niklas fick sjunga två låtar, men förklarade att artisten hade kommit med en idé som var ”för bra för att inte genomföra”.

Under middagen i ladan tolkade Niklas låten I finally found it av Miss Li, 37, som han översatte till Det lyckliga slutet. Men Niklas hade som sagt fler idéer än så! När artisterna satt inne i huset innan middagen satte han sig ner vid pianot och tolkade EMD:s Jennie let me love you. Även här översatte han texten till svenska – och gjorde om texten så att den handlade om hustrun Jenny Strömstedt, 47.

Kärlekshyllningen trollband de andra artisterna, och kanske särskilt Danny Saucedo, 33, som var en av medlemmarna i EMD. Hyllningen gick hem även hemma i tv-sofforna och på sociala medier uttrycker TV4-tittarna sin uppskattning:

”Så vacker låt till fina Jenny”, skriver en på Så mycket bättres Facebook-sida.

”Åh så fint !! Vilket fint par ni är!…och vilken kärlekssång!”, skriver en annan.

Jenny möter med egen kärleksförklaring

Efter kärlekshyllningen i TV4 har Jenny Strömstedt nu delat med sig av en bild på sin make på Instagram. Till bilden ger hon en kärleksförklaring tillbaka och följer upp med hashtaggar, som har kopplingar till Niklas framträdanden i Så mycket bättre.

”Mitt hjärta”, skriver hon till bilden följt av hashtaggarna #detlyckligaslutet #ochalladagarsomkommer.

Och även Jenny Strömstedts kommentarsfält fylls av glada kommentarer från fans som uppskattade tolkningen i Så mycket bättre.

”Vilken kärlekshyllning du fick ikväll Jenny av Niklas i Så mycket bättre”, skriver en.

”Ni två. Vilken hyllning till er kärlek ikväll. Man blir alldeles tårögd. Lyckliga ni”, skriver en annan.

FOTO: TV4, TT/Olle Sporrong