Därför syns inte Jenny Strömstedt lika mycket i Nyhetsmorgon

Därför syns inte Jenny Strömstedt lika mycket i Nyhetsmorgon på TV4 längre.
Folkkära programledaren Jenny Strömstedt berättar för Hänt om vad hon har på gång under hösten – och avslöjar samtidigt varför hon inte syns lika mycket i Nyhetsmorgon på TV4 längre.
Annons

Jenny Strömstedt, 47, är en av Sveriges mest folkkära programledare med många järn i elden. När Hänt träffar henne på premiären av musikalen Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm berättar hon vad hon har på gång under hösten.

Annons

– På tisdag är det ny premiär för Brottsjournalen, det är ju underbart!, säger Jenny Strömstedt till Hänt.

Detta blir den andra säsongen av Brottsjournalen på TV4, där Jenny tillsammans med kriminologen och polisprofessorn Leif GW Persson, 74, tar upp aktuella och olösta kriminalfall.

Annons

Jenny Strömstedt berättar vidare om fler saker som händer henne under hösten:

– Så är det Nyhetsmorgon som vanligt och sedan håller vi på att spela in nya avsnitt av Tillsammans med Strömstedts, vi har några kvar där.

Programledaren säger att hon tyvärr inte kan avslöja vilka gäster som kommer medverka i den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedt – programmet som hon leder tillsammans med maken Niklas Strömstedt, 61. Däremot säger hon att inspelningarna hittills har gått bra.

Jenny Strömstedts nya besked om Nyhetsmorgon

Tidigare syntes Jenny Strömstedt under vardagsmorgnarna i TV4:s Nyhetsmorgon, alltsom oftast tillsammans med parhästen Steffo Törnquist, 63. Men under senaste tiden har Jenny inte synts till lika mycket i morgonprogrammet, något som Hänt påpekar. Jenny Strömstedt förklarar varför:

Annons

– Jag har valt att gå in och göra de här lördagarna och då lägger man ner mer tid på det redaktionella arbetet och sådär. Så jag jobbar ju lika mycket. Men det går ju så himla bra för Nyhetsmorgon, vi har slagit tittarekord på helgerna, så det är jättekul!

Så vi kommer få se dig i Nyhetsmorgon ett tag till?

– Absolut.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…