Jenny Strömstedts hårda ord om Niklas Strömstedt

Jenny & Niklas Strömstedt

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta i 10 år och än idag blomstrar kärleken mellan dem.
Men när Niklas gästade Hellenius hörna avslöjade David Hellenius några hårda ord som Jenny sagt om sin make.

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt är ett av Sveriges kändaste par och syns ofta tillsammans. Tillsammans har de nämligen programmet Tillsammans med Strömstedt där de träffar andra kända par för att få en inblick i deras relationer och äktenskap.

Men trots att Jenny och Niklas verkar gilla att spendera tid ihop kan även de gå varandra på nerverna. Nu skickar Jenny en tydlig pik till sin make.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så har Niklas Strömstedts påverkats av corona

Precis som för många andra artister har det senaste året varit väldigt speciellt för Niklas. På grund av coronapandemin har han fått uppleva inställda konserter och jobb och i Hellenius hörna beskriver han den senaste tiden som en enda lång väntan.

Under förra året var planen att han, Orup Eriksson och Anders Glenmark skulle ge sig iväg på turné med showen Stanna världen en stund. Men på grund av omständigheterna fick de dessvärre ställa in. I programmet berättar Niklas om samtalet med producenten.

– Jag kommer ihåg lunchen som vi åt när vår producent kom och sa att vi måste ha ett litet snack här. Då skulle vi ha haft premiär 3 april i Göteborg och då tänkte att vi att "fan, vi kanske får skjuta upp det ett par veckor", säger han.

Men det blev dessvärre lite längre än så. Och någon som verkligen märkt skillnad är Jenny.

Jenny Strömstedts hårda ord om Niklas

På grund av hemmajobb är det många familjer som har gått varandra på nerverna lite extra mycket i år, och det är programledaren David Hellenius som berättar att Jenny längtar efter att Niklas ska lämna hemmet igen.

– Jag måste säga till dig Niklas att jag träffar ju din fru, för vi jobbar ju här tillsammans på TV4. Och då sa hon att "nu måste det börja. Jag orkar inte ha Niklas där hemma längre. Han bara hasar runt”, säger han och skrattar.

Och trots att Jenny såklart har sagt det med glimten i ögat är Niklas väl medveten om vad hon menar.

– Nej, jag vet. Det är ju jag och så har tre tjejer suttit hemma och haft distansundervisning och så är det två katter. Det börjar bli jävligt tråkigt faktiskt, säger han.

Men trots att det har varit ett minst sagt speciellt år har sångaren försökt utnyttja tiden så mycket som han kan.

– Jag har spelat lite golf och skrivit lite grann. Men när man går och väntar på något så är det svårt att ta sig för något annat, säger han.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund tillbaka i Hellenius hörna 2021 efter frånvaron

LÄS OCKSÅ: Därför har Lance Hedman inte haft kontakt med Magdalena Graaf i sommar

SENASTE NYTT!