Artikeln innehåller reklamlänkar

Jenny Freed om händelserna bakom kulisserna i Bonde söker fru

Jenny Freeds nya avslöjande om Bonde söker fru 2017

Den 25 september är det premiär för en ny säsong av Bonde söker fru. Jenny Freed var med i programmet 2017. Nu berättar hon hur hon upplevde sin medverkan – och avslöjar vad som hände bakom kulisserna.
– De kanske glorifierar lite för mycket ibland, säger hon till Hänt.

Jenny Freed, 24, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon deltog i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2017. I programmet sökte hon kärleken i bonden Joacim Rickling, 28, men fick under inspelningen nobben då Joacims känslor var starkare för Caroline Kejbert, 30. Än idag spirar kärleken mellan Joacim och Caroline, som tillsammans fick dottern Wilda i januari.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Men kärleken skulle visa sig finnas på annat håll för Jenny Freed. Kort efter hennes medverkan i Bonde söker fru fann hon sin stora kärlek och idag lever hon i ett lyckligt förhållande med Robin Pettersson, som nu också är hennes fästman sedan sommaren 2018. Bröllopet har de däremot valt att skjuta lite på, eftersom de bland annat har prioriterat renoveringen av deras första gemensamma hus på Alnö, utanför Sundsvall.

När Hänt pratade med Jenny tidigare i år berättade hon om beslutet att skjuta på bröllopet:

– Vi har ju pratat om det, men inte satt något datum. Men tanken är nu att vi ska gifta oss hemma, på gården. Det finns en pir här där vi kan vara. Det känns bra att gifta oss här hemma i och med att det betyder mycket för oss. Så när vi väl bestämt datum är det bara att tuta och köra, sa Jenny Freed då till Hänt.

Jennys ord om tiden i Bonde söker fru

Det har nu gått två år sedan Jenny Freed sökte in till TV4:s Bonde söker fru – men trots det har hon inte släppt programmet helt. För Hänt berättar Jenny att hon efter sin medverkan har fortsatt titta på programmet, och att hon ser fram emot den nya säsongen som har premiär nästa vecka.

– Jag har hängt med en hel del, kanske inte i allt, men jag tycker det är roligt att se hur saker och ting förändras för varje säsong. Det är ju väldigt olika människor och olika karaktärer och jag tror att sedan vi var med, eftersom vi hade en sådan bra grupp och var ganska unga, så tror jag att det uppmuntrar många fler till att delta och våga, säger Jenny Freed till Hänt.

När Jenny Freed ser tillbaka på sin egna tid i Bonde söker fru gör hon det med glädje.

– Jag tycker enbart att det var en jättepositiv erfarenhet och jag blev behandlad väldigt bra, säger hon.

Gav en annan bild än verkligheten

En sak som hon däremot reagerade på var hur bönderna porträtterades under året hon var med. Jenny berättar att hon upplevde att TV4 klippte programmet till böndernas fördel och därför missade att ta med sekvenser, som hon menar var avgörande under inspelningen.

– Man vill ju såklart böndernas bästa, det förstår man ju, men även de är ju människor och gör lite tokigt. Så det var väl mycket sådant som kanske gömdes undan ibland, om de gjorde något bus eller något lite olämpligt, och det förstår man ju, säger Jenny Freed och fortsätter:

– De missade att ta med lite scener som kanske var ganska avgörande för att folk egentligen skulle hänga med.

Jenny förklarar att hon upplevde att bönderna var annorlunda i verkligheten än på tv. Porträtteringen av Joacim Rickling tyckte hon att TV4 gjorde rättvis, men med andra bönder upplevde hon inte samma sak.

– De kanske glorifierar lite för mycket ibland, säger hon och fortsätter förklara:

– När man fick träffa folk i verkligheten… att det kanske inte riktigt stämde överens med bilden över hur de var egentligen.

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!