Jenny Alversjö visar upp nya lyxlägenheten – efter totalrenoveringen

Jenny Alversjö & Anders

Jenny Alversjö har sedan hösten 2019 kilat stadigt med sin partner Anders.
Nyligen flyttade paret ihop i en lyxlägenhet på Östermalm.
Nu visar Jenny upp bilder från hemmet efter totalrenoveringen.
0:37

Efter reklamen: Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

(0:37)

Slå på ljud

Den folkkära programledaren och nyhetsankaret Jenny Alversjö, 47, har blivit sambo med sin partner Anders Bernunger, 44. De två har varit ett par sedan hösten 2019, och nu har de tagit steget att bli sambos!

Jenny och kärleken Anders träffades två år efter hennes skilsmässa från ex-maken Patrik Larsson, 50. Från det tidigare äktenskapet har tv-profilen dottern Olivia, 21, och sonen Leo, 18.

Jennys starka insikt: ”Hade kanske inte levt idag utan honom”

Det var via gemensamma vänner som Jenny och hennes nuvarande kärlek Anders träffades. Till en början hade de endast en vänskapsrelation då Anders redan var i ett förhållande, men efter en tid utvecklades vänskapen till kärlek. Jenny har berättat i en tidigare intervju med Hänt om hur Anders dessutom kan ha räddat hennes liv.

– Vi träffades spontant och hade gemensamma vänner men lärde känna varandra långt efter. Anders är mitt livs kärlek. Utan honom hade jag kanske inte levt idag, sa hon då.

Bara dagar efter att Jenny gick ut och berättade om sin nya kärlek drabbades hon av en stroke. Den tuffa starten i relationen gjorde att paret kom varandra nära, vilket Jenny tidigare har berättat om i tidningen Amelia.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära.

Petra Mede om kroppskommentarna

Jenny och Anders nyrenoverade lyxlägenhet på Östermalm

I början av 2022 blev Jenny Alversjö och Anders Bernunger sambos – i en lyxig lägenhet på Östermalm. I en intervju med Aftonbladet har Jenny berättat om längtan efter en gemensam vardag med hela bonusfamiljen.

– Det känns jättehärligt, jag är så himla glad och lycklig. Det är något som vi har väntat på ganska länge. Men det är som med allt annat i livet, var sak har sin tid. Men nu har vi väntat klart och det känns jättebra.

– Vi har velat bo ihop länge, men saker måste falla rätt också. Men vi vill dela vardagen ihop, och jag vill inte heller att det ska gå en dag till utan honom.

Nu visar Jenny upp sina privata bilder från deras totalrenoverade lyxlägenheten. Se före- och efterbilderna i inlägget nedan:


SENASTE NYTT!