Aniston avslöjar – därför fick hon inte barn med Justin Theroux

Därför skaffade Jennifer Aniston och Justin Theruox inte barn

Jennifer Aniston och Justin Theurox gick plötslig skilda vägar under våren 2018. Nu avslöjar hon för första gången varför paret inte skaffade barn.

Tidigare i vår kom Hollywood-paret Jennifer Aniston, 49, och Justin Theurox, 46, med beskedet att de skulle gå skilda vägar. I ett uttalande till nöjessajten AP berättade paret då att de ville fortsätta hålla god kontakt med varandra efter separationen trots omständigheterna. De såg sig själv som bästa vänner som bara valt att avsluta sitt äktenskap, inte sin vänskap.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Riktigt så blev inte fallet för det forna paret. Det uppstod genast bråk om deras gemensamma hundar, och någon vänskap var det inte tal om. Om de av någon anledning råkade befinna sig på samma evenemang såg de genast till att hålla sig så långt borta från varandra som möjligt. Idag ska både Jennifer Aniston och Justin Theurox enligt uppgifter ha gått vidare på varsitt håll.

Att Jennifer Aniston velat ha barn är ingen hemlighet och många trodde att hon skulle bilda en familj tillsammans med Justin Theurox. Nu har hon gjort sin mest personliga intervju någonsin med tidningen InStyle där hon avslöjar varför det inte blev några barn med ex-maken.

– Ingen vet vad som pågår bakom stängda dörrar. Ingen tänker på hur känsligt det kan vara för mig och min partner, de har ingen aning om vad jag gått igenom ur ett medicinskt perspektiv eller ur ett känslomässigt perspektiv, säger hon i intervjun.

Hon hintar om att hennes kropp kan vara det som stått i vägen för att det inte blivit några barn för paret. Så ärligt har Jennifer Aniston aldrig kommenterat frågan, hon går inte in på mer detaljer men passar på att slå ett slag för kvinnor som inte har barn.

– Det finns en press på kvinnor om att de måste bli mammor, och om de inte blir det så är det något fel på dem, säger hon och fortsätter:

– Mitt syfte på den här planeten kanske inte är att fortplanta mig. Jag kanske är menad för andra saker?

 Jennifer Aniston och Justin Theroux meddelade att de skulle skiljas den 15 februari 2018.

Paret var gifta i 2,5 år och tillsammans i sju.

Tidigare var Jennifer gift med Brad Pitt i fem år men äktenskapet tog slut 2005.

Anledningen till skilsmässan var att Brad Pitt kärat ner sig i sin motspelare i "Mr. & Mrs. Smith", Angelina Jolie. De blev ihop, men separerade 2016.

LÄS OCKSÅ: Brad Pitts föräldrar vädjar: Gift dig med Jennifer Aniston

LÄS OCKSÅ: Efter sveket mot Jennifer Aniston – Justin Theroux flyttar ihop med Emma Stone

Foto: IBL

 

Senaste nytt