TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Aniston avslöjar – därför fick hon inte barn med Justin Theroux

02 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Därför skaffade Jennifer Aniston och Justin Theruox inte barn
Jennifer Aniston och Justin Theurox gick plötslig skilda vägar under våren 2018. Nu avslöjar hon för första gången varför paret inte skaffade barn.
Annons

Tidigare i vår kom Hollywood-paret Jennifer Aniston, 49, och Justin Theurox, 46, med beskedet att de skulle gå skilda vägar. I ett uttalande till nöjessajten AP berättade paret då att de ville fortsätta hålla god kontakt med varandra efter separationen trots omständigheterna. De såg sig själv som bästa vänner som bara valt att avsluta sitt äktenskap, inte sin vänskap.

Riktigt så blev inte fallet för det forna paret. Det uppstod genast bråk om deras gemensamma hundar, och någon vänskap var det inte tal om. Om de av någon anledning råkade befinna sig på samma evenemang såg de genast till att hålla sig så långt borta från varandra som möjligt. Idag ska både Jennifer Aniston och Justin Theurox enligt uppgifter ha gått vidare på varsitt håll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Att Jennifer Aniston velat ha barn är ingen hemlighet och många trodde att hon skulle bilda en familj tillsammans med Justin Theurox. Nu har hon gjort sin mest personliga intervju någonsin med tidningen InStyle där hon avslöjar varför det inte blev några barn med ex-maken.

Annons

– Ingen vet vad som pågår bakom stängda dörrar. Ingen tänker på hur känsligt det kan vara för mig och min partner, de har ingen aning om vad jag gått igenom ur ett medicinskt perspektiv eller ur ett känslomässigt perspektiv, säger hon i intervjun.

Hon hintar om att hennes kropp kan vara det som stått i vägen för att det inte blivit några barn för paret. Så ärligt har Jennifer Aniston aldrig kommenterat frågan, hon går inte in på mer detaljer men passar på att slå ett slag för kvinnor som inte har barn.

– Det finns en press på kvinnor om att de måste bli mammor, och om de inte blir det så är det något fel på dem, säger hon och fortsätter:

– Mitt syfte på den här planeten kanske inte är att fortplanta mig. Jag kanske är menad för andra saker?

Foto: IBL

Annons