Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter sveket mot Jennifer Aniston – Justin Theroux flyttar ihop med Emma Stone

Justin Theroux ryktas dejta Emma Stone och nu är Justins exfru Jennifer Aniston arg.

Kort efter skilsmässan från Jennifer Aniston sågs Justin Theroux gå hand i hand med Jennifers vän Emma Stone. Nu avslöjar källor att Emma och Justin flyttar ihop.

Romansen mellan Justin Theroux, 46, och Emma Stone, 29, är just nu en av de hetaste snackisarna i Hollywood.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Efter skilsmässan från Vänner-stjärnan Jennifer Aniston, 49, i februari har Justin tillbringat mycket tid Emma. De har bland annat setts äta middag ihop i New York, semestrat tillsammans i Frankrike i maj och för bara några veckor sedan gick de båda på middag hemma hos Jennifer Lawrence, 27.

Kärleksrelationen mellan Justin Theroux och Emma Stone har setts som ett svek mot Jennifer Aniston, eftersom Jennifer och Emma tidigare var väldigt bra vänner.

Men kärleken har gått före vänskapen och den senaste tiden har romansen spirat extra mycket mellan Justin och Emma. Enligt källor planerar de nu att flytta ihop.

– Jennifers värsta mardröm håller på att bli sann, säger källan till sajten Life & Style Magazine.

Tanken är att Justin ska lämna sitt hem i New York för att flytta in hos Emma, som bor väldigt nära sin gamla vän Jennifer i Bel Air, Los Angeles.

– Han har sagt till sina vänner att han flyttar till Los Angeles ett tag och det verkar som att han kommer bo hemma hos Emma. Det är det ultimata sveket. Stackars Jennifer. Ingen rast, ingen ro, säger källan.

Enligt källan har känslorna mellan Justin och Emma blivit så starka att de ”definitivt kan bli Hollywoods nästa super-par”.

– Det kommer bli så pinsamt för Jennifer och hon tvingas börja undvika Justin och Emma på röda mattan och event. Precis som hon behövde göra med Brad Pitt och Angelina Jolie.

När det nyligen blev känt att Justin börjat dejta Emma rasade Jennifer Aniston och blev omedelbart hämndlysten.

– Det irriterar verkligen Jen att Justin blev nära med Emma medan de fortfarande var ett gift par och hon accepterar inte det, berättade en uppgiftslämnare till den amerikanska sajten Radar Online och fortsatte:

– Hon drar ner Emma vid varje chans hon får och uppmanar deras andra gemensamma vänner, som Jason Bateman och Jimmy Kimmel, att undvika henne.

 Jennifer Aniston och Justin Theroux meddelade att de skulle skiljas den 15 februari 2018.

Paret var gifta i 2,5 år och tillsammans i sju.

Tidigare var Jennifer gift med Brad Pitt i fem år men äktenskapet tog slut 2005.

Anledningen till skilsmässan var att Brad Pitt kärat ner sig i sin motspelare i "Mr. & Mrs. Smith", Angelina Jolie. De blev ihop, men separerade 2016.

LÄS OCKSÅ: Justin Theroux flydde festen – för att slippa Jennifer Aniston

LÄS OCKSÅ: Häng som kändisarna under lata sommardagar

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN