ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här syns Louie Marti och tunnelbane-Nettan ihop – så är relationen

30 nov, 2022 
Louie Marti och Jeanette Höglund
Nyligen kunde Magdalena Graaf bekräfta uppbrottet från Louie Marti.
Nu syns han tillsammans med Jeanette Höglund – även känd som Tunnebanenettan.
”Som gjorda för varandra”, skriver en följare på Instagram.
Annons
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"Brand logo
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

Följarna hade under en tid spekulerat kring om Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 44, fortfarande är tillsammans.

Tillsist berättade Magdalena i ett inlägg på sin blogg att de inte längre är ett par – däremot poängterade hon att de fortfarande är goda vänner.

Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skriver hon och fortsätter:

Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”

Nu syns Louie tillsammans med en annan profil – nämligen Jeanette Höglund, mer känd som TunnelbaneNettan i Kanal5:s Tunnelbanan.

Följarnas starka reaktioner efter videon på Louie och Magdalena

Nyligen publicerade Nettan en video på henne och Louie på hennes Instagram och följarna var snabba med att kommentera. Många uttrycker att de skulle vara det perfekta paret.

Annons

"Är det bara jag som tycker ni två är som gjorda för varandra o har äktenskapstycke" skriver en följare.

När hon publicerat videos på henne och Louie innan har det även då ramlat in flera liknande kommentarer.

"Love is in the air" skriver en annan följare.

"Men gud va vackra ni är ihop", fyller en tredje på.

"Men han är ju en man för dig snygga ni är tillsammans", skriver en fjärde.

Nettans egna ord om relationen med Louie Marti

Men kärleksryktet som börjat florera sedan uppbrottet mellan Louie och Magdalena dementeras av Nettan när Hänt når henne. Hon beskriver Louie som en mycket nära vän som ständigt stöttar henne.

Vi har känt varandra jätte länge och vi har umgåtts länge även innan fina Maggan så det är liksom inget nytt, vi är bra kompisar” skriver Nettan till Hänt och fortsätter:

Jag har jobbat massa år på nattklubbar som vakt, vi har många gemensamma vänner, Louie har alltid peppat mig med mitt arbete med hemlösa och han är alltid den första som grattar mig om jag gjort något bra, han försvarar mig när trollen hittar på lögner.. han är fantastisk och jag ser verkligen honom som en av mina närmaste vänner, det är så märkligt med detta med bilder på oss kommer upp nu då vi regelbundet har haft kontakt och gått på event ihop, finns inget mer att säga mer än att vi är vänner. Han är min killkompis.”

FOTO: Ola Axman/TT

Annons