Jeanette Bouvin Nygrens gripande ord om Frank Andersson

Frank Andersson

Två år har gått sedan brottningslegendaren Frank Andersson gick bort.
Nu öppnar Jeanette Bouvin Nygren upp om saknaden efter sin exman.
”Ofattbart”, skriver hon.

Det har gått två år sedan Frank Andersson tragiskt gick bort efter en hjärtoperation. Brottningslegendaren hade legat på sjukhus i flera veckor i väntan på ett nytt hjärta, men drabbades olyckligt av komplikationer efter en förberedande operation. Han blev bara 62 år gammal och lämnade efter sig ett stort tomrum.

Någon som hade nära kontakt med honom under hans sista tid i livet var hans exfru Jeanette Bouvin Nygren. De hade varit gifta i fem år och fått sönerna Winston och Mileon tillsammans, och när Frank blev sjuk berättade Jeanette för Hänt att de hade en väldigt nära relation till varandra.

– Han ringde i onsdags, dagen före operationen, och då pratade vi jättelänge. Ända sedan han blev sjuk har vi haft bra kontakt och han har sagt att han ville leva för barnen nu. Vi har verkligen haft en bra relation, sa hon.

Igår var det två år sedan han gick bort, och i ett öppet meddelande skrev Jeanette om den stora sorgen och saknaden.

Jeanette om saknaden efter Frank Andersson

Det är i ett inlägg på Instagram som hon skriver om saknaden efter sin exman.

”Idag är det två år sen jag begravde min exman. Mina barns pappa. Mannen jag delade så många år tillsammans med. Både bra och dåliga. Ofattbart och orättvist”, skriver hon.

Hon fortsätter:

”Tiden har verkligen flugit förbi. Samtidigt som det stundtals känts som att den stått stilla. Flera nära har vandrat samma väg som honom efter det och livet har aldrig känts så orättvist som det gjort senaste tiden. Hur svårt det än känts stundtals så rullar livet på. På något märkligt sätt. Trots förlust och enorm saknad och hjärtesorg. Trots motgång efter motgång. Jag hoppas och tror att ni ser oss där uppifrån och vakar över oss. Det behövs dagar som dessa. De här dagarna när sorgen lamslår en och saknaden äter upp en.”

Och i kommentarsfältet är det många som visar sitt stöd till henne.

”Du gör det så bra och så fina killar ni har”, skriver en.

”Förlorade min pappa för snart ett år sedan. Känner igen mig i alla dina ord. Må han vila i frid. Styrkekramar till er”, skriver en annan.

Jeanettes kärlekslycka med Jimmy Nygren

Åren efter Franks bortgång har varit tuffa, men genom många motgånagar har Jeanettes nya kärlek Jimmy Nygren funnits vid hennes sida. Under ett bildspel på paret väljer hon att hylla sin fina kärlek.

”Tills du är hundra, tills jag är nittiotvå. Tillsammans tills håret blir vitt”, skriver hon till följd av ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Jeanette Bouvin Nygrens sorg efter Frank Anderssons död

LÄS OCKSÅ: Efter fyra månaders oenigheter – här begravs Frank Andersson

FOTO: TT, Instagram