Jasse gör Ex on the beach-comeback: “En helt ny nivå”

Jasmine ”Jasse” Gustafsson gör Ex on the beach-comeback med egna programmet Jasse reagerar.

Vi har sett Jasmine ”Jasse” Gustafsson i både Paradise hotel och Ex on the beach. Nu återkommer hon i Ex on the beach-sammanhang, meddelar Dplay.

I förra säsongen av Ex on the beach stormade det ordentligt kring Jasmine ”Jasse” Gustafsson, när hon mötte exet Adrian Montin på stranden. Paret hade gjort slut bara veckor innan inspelningarna efter tre år ihop – och i första avsnittet hamnade de i ett rejält bråk.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Under säsongens gång fortsatte det forna paret starta flera stora bråk. Särskilt infekterat blev det när Adrian valde att krypa ner i sängen bredvid en annan deltagare efter en kväll fylld av fest. Det hela slutade i både kramar, kyssar och annat och händelsen fick Jasse att rasa.

– Jag tycker bara att det är äckligt, jag tycker att det är ett pissigt beteende. Det är ruttet liksom. Det känns verkligen som en kniv i hjärtat. Jag tror att Adrian vet om att jag låg i min säng och typ grät igår för att jag var så upprörd, sa Jasmine i Ex on the beach.

När Adrian bad om ursäkt blev Jasse ännu mer rasande och bröt ihop i tårar.

– Kom inte hit med din fucking offerkofta, gå. Jag vill inte höra vad du har att säga Adrian, allt är försent. Du ska alltid komma dagen efter och be om ursäkt. Gå bara. Du är en störd människa, sök hjälp, skrek Jasse.

– Jag spelar inte mina kort jättebra som ex-pojkvän, det kan jag inte påstå, sa Adrian i synk i programmet.

Jasse tillbaka – fast på annorlunda sätt

Numera är Jasse och Adrian vänner, men i år slipper de synas på Ex on the beach-stranden. Däremot gör Jasmine comeback i programmet på annat sätt. Nämligen i ett eget program på Dplay. I Jasse reagerar ska hon kommentera och reagera på den nya Ex on the beach-säsongen.

– Jag har hört att den här säsongen ska bjuda på otroligt mycket, kärlek, svek och framför allt drama, så ingen är mer taggad på att jag ska få kicka igång detta, säger Jasse i ett pressmeddelande.

Enligt Dplay kommer Jasse kommentera deltagarnas alla eskapader i huset på ett ”ofiltrerat och ogeneret” sätt. Hon tittar på avsnitten och reagerar sedan på deltagarnas alla påhitt, något hon tidigare gjort på Youtube.

– Jag är superpeppad på att lyfta mina reaktionsvideor till en helt ny nivå!, säger Jasmine i pressmeddelandet.

Jasse reagerar kommer den nya säsongens deltagare att gästa Jasmine ”Jasse” Gustafsson, vilket hon ser mycket fram emot.

– Det ska bli väldigt roligt att få reagera tillsammans med de nya deltagarna som jag själv inte känner. Då kan man passa på att ställa dem mot väggen när man ändå har chansen, säger Jasse.

Den sjätte säsongen av Ex on the beach Sverige sänds torsdagar och söndagar 22.00 på Dplay. I samband med varje avsnitt sänds dessutom en ny episod av Exen berättar allt samt Jasse reagerar. Premiär den 28 mars.

LÄS MER: Anton Hagmans avslöjande om Ex on the Beach

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: Magnus Selander/Dplay, TT/Eero Hannukainen