Anton Hagmans avslöjande om Ex on the Beach

Anton Hagmans avslöjande om Ex in the beach

När Hänt träffade Anton Hagman under den fjärde deltävlingen av årets Melodifestival snackades det realityserier – och artisten avslöjar att han fått förfrågan om att ställa upp i en.

Anton Hagman, 20, medverkade för andra gången i Melodifestivalen i år när han framförde låten Känner dig, i den fjärde deltävlingen. Tyvärr tog Mello-resan slut redan där för Anton, men han kommer att fortsätta att satsa på musiken efteråt.

När Hänt träffar honom i Lidköping i samband med Mellon, snackar vi dokusåpor eftersom att det vankas många premiärer i just den genren i dessa tider. När artisten får frågan vilken realityserie eller dokusåpa han kan tänka sig att vara med i, avslöjar han att han faktiskt fått förfrågan om att vara med i en.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

– Jag fick en förfrågan om Ex on the beach i förrgår faktiskt, säger Anton.

Han berättar att han inte svarat på förfrågan.

– Jag fick ett DM på Instagram och det är ju min privata, alltså det är inte en privat Instagram men det är ju ändå jag som styr Instagram, så jag kände inte, jag vet inte… jag hade inte svaren där.

”Passar jag in i Ex on the beach?”

Det var i somras som Anton skapade en hel del rubriker när han bröt med flickvännen Wilma Holmqvist, 20, efter ungefär två år tillsammans, för att bara en kort tid senare hitta tillbaka till varandra.

Idag är det unga paret fortfarande tillsammans och verkar vara superkära.

– Nu har man känt på hur det är att vara utan varandra och nu vet man att man inte vill vara utan varandra, berättar Anton för Hänt.

Men just det faktum att han har sin flickvän, gjorde att det kanske kändes lite extra märkligt att få frågan att ställa upp i Ex on the beach på Kanal 5.

– Jag vet inte, passar jag ens in i Ex on the beach? Alltså har de… Hon skrev att “jag tycker du passar in i Ex on the beach“, så att… jag vet inte, säger Anton Hagman.

Spola fram till 17:30 i avsnittet ”Kändisars Instagramkomplex” för att höra hela klippet där Anton Hagman snackar dokusåpor under Mello-helgen. Du hittar podcasten här!

LÄS MER: Anton Hagman om tuffa uppbrottet från Wilma: ”Misstag”

LÄS MER: Anton Hagman svarar på förlovningsryktet med Wilma Holmqvist

FOTO: Magnus Selander/Dplay

SENASTE NYTT!